Tisdag 22/6

08 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Om du arbetar idag så är du väldigt vresig. Din härskarplanet Mars befinner sig i en dålig position och det skär av din energi och gör dig aggressiv. Nyckeln till att komma igenom den här dagen är självkontroll.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett rätt så gött humör när du kommer till jobbet, men en oförtjänt utskällning gör dig arg. Det är sällan som du blir riktigt rasande, men idag så är risken stor att du får et av dina sällsynta utbrott.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir produktiv och harmonisk. Du arbetar på i ett lagom högt tempo och det gör att du får mer gjort än om du stressat. En samtal från en nära vän får dig på gott humör. Kvällen blir händelserik.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du svårt att inte låta dina känslor ta överhanden. Månen gör dig väldigt känslosam och det påverkar både ditt privatliv och din yrkesroll. Det positiva är att du din intuition har blivit starkare.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du gör av med alldels för mycket pengar just nu och det vet du om. Försök att hålla igen lite, även om rean gör det frestande att handla. Du kommer att behöva dina pengar senare den här månaden.

 

Jungfru 23/8-22/9

Din förmåga att tänka rationellt hjälper dig idag. Du lyckas sätt dig över dina känslor och agera professionellt i en situation som är väldigt känslig. Känn dig stolt över dig själv, du förtjänar en klapp på axeln.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag har du väldigt svårt att bestämma dig oavsett om det gäller vad du ska ha på dig, vad du ska äta till lunch eller viktiga beslut som rör jobbet. Velighet är en del av din karaktär, men just nu är den extra påtaglig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att förneka att du känner lite mer än vanlig vänskap inför en kollega. Frågan är om det bara är en jobb förälskelse, eller om det är något mer än det. Tänk på vilka problem som kan uppstå när du har en romans på jobbet.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att ta det lugnt och slappna av just nu. Solen tillför dig en rastlös, nervös energi som gör att du hela tiden vill ha något att göra. Lugnet på jobbet gör dig ännu mer frustrerad.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du säger vad du tycker och tänker utan att bry dig om vilka reaktioner det väcker. Vanligtvis är du mycket mer försiktig när du uttrycker dina åsikter, men just nu påverkar Saturnus dig att bli mindre finkänslig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en händelserik tisdag då du bryter mot både en och två oskrivna regler.. Du tycker att det är lite roligt att iaktta hur folk reagerar på ditt sätt att agera. Du gillar att tänja på gränser.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen får du chansen att visa att du faktiskt har en hel del unika idéer. Din kreativitet är stark just nu och det går igenom både i ditt arbete och i ditt privatliv. Du hittar på massa roliga saker när du är ledig.

Annons