Torsdag 24/6

08 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Saturnus gör dig rätt så svår att nå fram till just nu. Du känner dig nere och vill helst håll dig för dig själv. Din partner respekterar dig och håller sig undan till du mår bättre. Kvällen blir lugn och skön.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har en hel del som du måste avsluta innan du går hem idag och du känner dig väldigt pressad. Tack vare hjälp från en kollega lyckas du komma ifrån när du ska, men du är fortfarande upp i varv. Det tar flera timmar att varva ned.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Din tankar vandra långt från arbetet idag. Du har en förmåga att dagdrömma och just nu så handlar många av drömmarna om en romantisk morgondag. Dina kollegor gör vad de kan för att få dig att stanna kvar i verkligheten

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen har du bråttom att hinna med allt som ska avslutas innan helgen. Du stressar och begår slarvfel som du i vanliga fall aldrig skulle göra. På kvällen är du irriterad och har svårt att ha trevligt med dina vänner.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen går fortare än du önskar och du hinner inte med så mycket som du planerat, men du är ändå rätt så nöjd med det som du åstadkommit. En vän har en fråga som hon vill att du ska svara på.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu undviker du konflikter genom att helt enkelt ignorera dem. Det är svårt att gräla med någon som vägrar att gräla tillbaka. Kvällen blir trevlig och social. Du umgås med familj och vänner.

 

Vågen 23/9-22/10

Som vanligt har du fullt upp på jobbet och du känner att pressen är stor att hinna med allt som du vill ha gjort innan morgondagen. För dig är det viktigt att hålla en jämn kvalitet på det jobb som du utför.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du ställs inför ett dilemma idag och det kräver en hel del diplomatiska talanger för att kunna ordna upp det utan att såra någon inblandad. Oftast så säger du vad du tycker och tänker, men idag måste du välja dina ord med omsorg.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska jäktig torsdag. Du har många järn i elden och du vill hinna avsluta allt innan du tar helg. Det ser ut som du är långledig och kan njuta av att vara med familjen de närmaste dagarna.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen får du ett mail, ett samtal eller ett brev som gör dig upprörd. Det är egentligen inte innehållet i brevet som chockerar dig utan avsändaren. Du trodde aldrig att du skulle möta den här personen igen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Torsdagen blir lugn och skön. Du jobbar lite lagom, men mest av allt umgås du med din familj. Det blir många glada skratt, men också ett och annat smågräl, precis som det ska vara i en familj.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att fokusera dig på jobbet idag. Du vill komma bort från allt som har med arbetet att göra. Det blir en lång och seg dag som aldrig tar slut. När du äntligen får går hem så känner du dig fri.

 

Annons