Midsommarafton

08 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Oavsett vad du planerar den här dagen så blir allt bra. Äntligen har den negativa aspekten lämnat ditt horoskop och du är ditt vanliga, bekymmersfria jag igen. Kvällen blir förtrollande och romantisk.

 

Oxen 20/4-20/5

Finns det en majstång eller bryggdans i din närhet så kommer man att hitta dig där. Du älskar allt traditionellt oavsett om det kransflätning eller att plocka sju sorters blommor att ha under kudden.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det verkar som du är lite förälskad för hela den här midsommaren andas romantik för Tvillingarna. Är du singel är det här den rätta kvällen att möta någon på. Har du ett förhållande så kommer det att slå gnistor om er ikväll.

 

Kräftan 21/6-22/7

För dig handlar midsommar mer om vänner än om romantik. Du vill umgås med dem du uppskattar mest och det blir under lättsamma former. Korvgrillning, allsång och massor va glada skratt står på menyn.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir inte som du tänkt dig, men den blir ändå trevlig. Det verkar vara saker som du inte kan påverka som ställer till det för dig. Det kan vara vädret, trafiken eller sjudomar som sätter käppar i hjulet.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir en kombination av arbete och ledighet. Du har en hel del att göra på förmiddagen, men efter lunch försöker du smita hem för att kunna umgås med familjen på kvällen. Det blir en härlig kväll för din del.

 

Vågen 23/9-22/10

Du är på dåligt humör i början av dagen, men det försvinner efter att du får ett par trevliga komplimanger. Plötsligt känner du dig både vacker och sensuell igen. Kvällen blir bättre än du tänkt dig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte mycket för midsommarkransar och sill, men du vill inte göra dina vänner besvikna så du ställer upp på allt från nubbesång till nattdopp. Det blir en minnesvärd och väldigt sen kväll.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara ärlig både mot dig själv och emot din vän. Du vill gärna undvika att såra honom/henne, men till slut inser du att lögnen sårar mer än sanningen i det här fallet.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på gott humör och du flirtar gärna med både vänner och främlingar. Se upp så att din partner inte blir svartsjuk, han hon visar kanske inte vad han/hon känner, men ilskan pyr under ytan.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att slappna av idag. Du skulle behöva komma bort ett par timmar och vara för dig själv. En promenad i skogen, en fisketur eller ett pass på gymmet är lagom för att rensa dina tankar.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en härligt romantisk midsommar, särskilt för singelfiskar födda sent i tecknet. Genom att bejaka din sensuella sida får du mer uppmärksamhet än du trodde var möjligt.

Annons