Lördag 26/6

08 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

 Lördagen blir stillsam. Du är lite matt efter att ha hållit igång under hela midsommarafton så nu vill du bara ta det lugnt. Du får lite skvaller av en kompis som gillar att hålla dig informerad om det som händer i vänkretsen.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen bli lugn. Du umgås med familj och kanske några vänner. För dig handlar midsommarhelgen mer om traditioner och gemenskap än om rent festande. Kvällen bjuder på romantik, särskilt för singlar.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att förlåta en kompis för ett misstag som han eller hon har begått. Det var länge sedan som ni pratade och när han/hon nu hör av sig väcks många minnen till liv. Kanske borde glömma och förlåta.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen får du möjlighet att träffa gamla vänner som du inte sett på länge. Det blir en trevlig resa bakåt i tiden. Många minnen och många skratt förgyller den här lördagen.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir ovanligt lugn. För en gångs skull har du ingen rastlös energi i kroppen som du måste bli av med. Du njuter av att umgås med familjen, titta på en film eller läsa en bra bok.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen blir du överraskad av en person som du inte träffat på ett tag. Det blir ett möte med blandade känslor även om de flesta är positiva. Kvällen blir lugn, men social. Du umgås med mycket människor just nu.

 

Vågen 23/9-22/10

Du tillbringar en hel del av den här dagen utomhus. Det blir en lugn och skön lördag med mycket frisk luft. Äntligen får du tid att tänka. Du behöver få smälta alla intryck som du fått den senaste tiden.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på en del aktiviteter och det tycker du är skönt. Du behöver sysselsätta både kroppen och hjärnan för att slippa tänka på dina privata problem. Ibland grubblar du för mycket.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Dagen bjuder på lugn och ro och det passar dig bra. Du är lite seg efter en sen gårdag. En eftermiddags siesta kan få dig i form igen till kvällen som verkar bjuda på både fest och sociala aktiviteter.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under lördagen lyckas du reda ut en del av dina privata problem. Du sätter dig ned och samtalar med din partner för att se vad det är ni gemensamt kan göra för att förändra situationen som ni befinner er i.

 

Vattumannen 20/1-18/2

För dig handlar hela den här helgen om både familj och släkt. Det blir ett intensivt umgänge som periodvis kan sluta i gnabb. Du älskar din familj, men ibland kan det bli lite mycket av det goda.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen ägnar du åt att göra ingenting. Det var länger sedan du var riktigt slö en lördag, men nu anser du att du förtjänar en dag på sofflocket utan att någon protesterar. Kvällen bjuder på en överraskning.

Annons