Söndag 27/6

08 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du inser att du är på väg att begå ett misstag, men frågan är om du kan rädda situationen i tid? Det var länge sedan som du var så orolig över något i ditt privatliv som du är just nu.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en skön söndag. Du njuter av att bara vara och att inte gör något särskilt. Kvällen blir sen, det kan vara en resa av något slag som blir förlängd. Du verkar ta dig hem från midsommarfirandet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen ställs många saker på sin spets. Vanligtvis undviker du dramatiska scener eftersom det tvingar dig att agera på impuls snarare än logiskt. Nu händer något den här söndagen som gör att du måste ta till drastiska metoder.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bli lagom långtråkig. Du har mycket lite att göra hemma så passa på och njuta av att vara ledig utan dåligt samvete för allt som du inte har gjort. Ett mail eller ett sms förgyller din kväll.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du är nyfiken på en person som du vill ha kontakt med, men som du inte vet hur du närma dig utan att ditt intresse bli uppenbart. Du älskar den här typen av spel, samtidigt som du tycker det är lite väl nervpirrande mellan varven.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen tar du tag i en del städning och andra måsten i hemmet. Du anser dig inte vara pedant, men du gillar att ha en viss ordning hemma. Det får dig att känna att du har kontroll över ditt liv.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir bra. Du njuter av att ta det lugnt och umgås med dina vänner. En person som du brukar umgås är plötsligt försvunnen och du anar att han/hon har träffat någon men vill hålla det hemligt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra. Du umgås med dina vänner utan att egentligen göra något. Det finns en hemlighet som du försöker att luska ut, men dina kompisar vill inte avslöja några detaljer och det irriterar dig.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under dagen får du inte mycket gjort eftersom du är så trött. Du har kört slut på dig själv den här helgen och nu är du i akut behov av sömn. Försök att inte lockas med på några äventyr idag.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Ekonomin vållar dig bekymmer just nu. Du har ett behov av att få vara självständig samtidigt som du har svårt att klara alla räkningar utan hjälp från familjen. Du borde gå igenom dina utgifter ordentligt för att se om du kan dra ned på något.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bli lång och intensiv. Du har mycket som du måste hinna med innan nästa vecka startar. Försök att organisera din dag så kommer det att gå enklare. Om du börjar lite här och lite där så slutar allt i kaos.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen blir lika lugn som lördagen och det passar dig bra eftersom du fortfarande är väldigt trött efter en intensiv vecka. En vän har personliga problem som han/hon behöver akut hjälp med.

Annons