Måndag 28/6

23 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du tar det lugnt just nu. Din kropp är inte in toppform så allt du tar dig för är mer ansträngande än du vill erkänna, ens för dig själv. Unna dig en tidig kväll i säng. Du behöver sova för att bli frisk.

 

Oxen 20/4-20/5

Du står inför en helt ny period där du ska dela med dig av din kunskap. Kanske har du börjat som instruktör inom ett fritidsintresse eller så håller du på att lära upp sommarvikarier på arbetet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Om du arbetar så är tempot högt så de sista veckorna innan semestern. Du vill att allt ska vara i ordning innan du kan varva ned på allvar. Är du redan ledig så har du fullt upp hemma.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu försöker du träffa så många av dina vänner som möjligt. Du gillar at upprätthålla en stor bekantskapskrets, men det kräver en hel del från din sida. Se till att hålla kontakten med mail och sms.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen får du börja ta ansvar inom ett helt nytt område. Du bli både glad och irriterad på samma gång eftersom du tycker att kraven på dig är väldigt höga. Du måste börja säga nej.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är irriterad över sjukskrivningar och dålig arbetsmoral på jobbet. Tänk på att det är sommar och inte särskilt många veckor kvar innan semestrarna börjar. Många varvar ned både i hastighet och mentalt den här årstiden.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen får du möjlighet att visa att du kan hantera svåra situationer på ett moget sätt. Du ställs inför ett dilemma som kräver både fingertoppskänsla och intelligens. Det blir din tur att briljera.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en lång dag med massor av olika projekt att ta tag i. Du känner dig arg på en kollega eller en vän eftersom han/hon hela tiden försvinner när det börjar bli jobbigt. Konfrontera din kollega eller vän.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen påminner dig om alla måsten som du har med som du försöker att undvika. Det är lika bra att ta tag i allt det tråkiga nu, annars blir det värre senare i veckan. Visa att du har karaktär.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir lugn. Du umgås mycket med din partner och ni blir tajtare och tajtare för var dag som går. Du älskar det här makliga vardagslunken. Som singel umgås du mycket med dina närmaste vänner.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir svårt att övertyga dig att göra något annorlunda idag. Det finns så många måsten som du bara inte kan ignorera, även om du skulle vilja. En liten familjemedlem blir väldigt besviken på dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen får du chansen att testa en ide som du har. Den utfaller bättre än du förväntat dig och du får massor av beröm från en person som du beundrar. På det hela taget blir det en bra dag.

Annons