Tisdag 29/6

23 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen fattar du ett beslut som rör din närmaste framtid. Om det är klokt eller inte får tiden avgöra, just nu finns det många olika mindre val längs den väg som du följer som kan bli avgörande.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att hålla tyst fast du borde. Det är så mycket som har varit fel på ditt arbete den senaste tiden och till slut måste du säga vad du känner. Din chef blir arg, men inser snart att du faktiskt har en poäng.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Ditt problem just nu är du tror att ingen lyssnar på vad du säger och därför så håller du tyst när du kunde tillföra viktig information. Du måste tro på dig själv. Genom att bygga upp ditt självförtroende kan du förändra din vardag.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir lite tråkig. Det händer inte så mycket på jobbet just nu och du känner dig irriterad. Försök att tänka positivt istället. Om du passar på att göra allt som du inte hinner i vanliga fall så kommer du att underlätta för dina kollegor.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen försöker du att lösa ett problem via mail och sms. Det vore bättre om du konfronterade den här personen öga mot öga istället för att kommunicera elektroniskt. Då förstår han/hon hur viktigt det här är för dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du tar ett stort steg bakåt i ditt liv idag. Under en längre tid har du försökt att sluta med något, det kan vara cigaretter, godis eller en förarglig ovana. Idag kan du inte motstå frestelsen längre utan faller till föga och det gör dig arg.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen får du nys om en nyhet som du gärna vill dela med dig av, men risken är stor att din omgivning inte ser det roliga i den på samma sätt som du. Njut av din kunskap, men behåll den för dig själv.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en stor risk för avundsjuka idag, särskilt om du fortfarande jobbar. Saturnus varnar för starka känslor och det i kombination med Venus placering kan ställa till bekymmer under dagen.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dina känslor är väldigt heta just nu. Nu pendlar mellan passion, ilska och ömhet. Har du en fast relation så har din partner vant sig vid att du periodvis blir väldigt känslosam. Om du dejtar bör du försöka att behärska dig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

En dag som kan leda till eftertanke. Du funderar mycket på framtiden och det kan hända att du gör en större investering i dagarna. Det kan röra sig om ett boende, ett större föremål som bil eller båt eller så kan det vara en resa.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugnt. Oavsett om du jobbar eller om du är ledig så går det mesta på halvfart. Hela våren har varit intensiv och nu behöver du lugn och ro för att kunna smälta allt som har hänt.

Annons