Torsdag 1/7

23 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en innehållsrik onsdag för din del. Du har många saker som du måste göra och du är verkligen på hugget. En vän komnmer med bra förslag beträffande helgen. Du behöver träffa lite vänner.

 

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen får du hel del trista uppdrag att ta tag i. Du vill egentligen inte, men du visar att du har karaktär genom att göra även sådant som du ogillar. En vän till familjen börjar rehabilitera sig efter en längre sjukdom.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen tar du ställning till en frågeställning som en vän eller kollega har. Det viktiga är att du inte skämtar bort problemet även om själv upplever det som ganska ovidkommande.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen blir du ifrågasatt och det gillar du inte. Du fördrar att dina medarbetar gör som du säger eftersom du anser att du har rätt och alla andra har fel. Det är Oxen som har påverkar ditt tecken att bli så kompromisslös.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen får inte bli arg om du det inte går som du vill. Du har en påverkan i ditt horoskop som gör att det mesta som kan gå snett gör det. Stryk ett streck över den här dagen när du kommer hem.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det är mycket glädje i ditt horoskop just nu. Är du ledig är det kärleken och familjen och spelar en central roll i ditt liv. Är du singel så umgås du så mycket som möjligt med vänner och bekanta. Du omger dig med människor.

 

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen tar du det väldigt lugnt. Det har varit mycket den senaste tiden, men nu kan du äntligen slappna av . Under kvällen visar du någon som du tycker om hur mycket han/hon betyder för dig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Pengar är ett problem som du ofta tar upp med din partner, men det blir ingen respons. Du måste markera att det här är ett ämne som ni inte kan fortsätta att undvika. Ni måste klara ut era problem tillsammans.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du är på riktigt gott humör idag. Venus har en gynnsam position i förhållande till ditt tecken och det gör sig social och karismatisk. En nära vän kommer med en del värdefulla tips idag. Ta till vara på hennes råd.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under onsdagen får du chansen att göra något för en person som du bryr dig om, men som sällan vill ha hjälp med något. Att få ge lite omtanke till någon annan får dig att mår bra. Kvällen ser lugn ut.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du slappnar av idag eftersom du vet att du inte har så långt kvar till semestern om du inte redan är ledig. En familjemedlem behöver hjälp med något som du är väldigt duktig på. Du ställer gärna upp.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns goda chanser att du får ett positivt besked av något slag den här dagen. Har du tur kan det finnas en god anledning att fira med någon du tycker om. En romantisk middag kan bli en bra avslutning den här dagen.

Annons