Fredag 2/7

23 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen funderar du mycket över en kollega eller en vän som du förlorat kontakten med. Du saknar den här personen mer än du vill erkänna för dig själv. Ta kontakt med honom/henne.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag agerar du lärare inom ett område som du behärskar men som din vän eller kollega inte har riktig koll på. Det viktigaste just nu är att du har tålamod även om de framsteg som din vän gör går långsamt.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att reta upp din omgivning just nu. Du fäller kontroversa kommentarer utan att tänka på det och det finns en viss risk att du lyckas irritera någon som har makt att göra livet surt för dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

En komplimang förgyller den här fredagen. Du brukar inte blir så glad av att någon uppskattar det du gör, men just nu är du svältfödd på uppskattning och det gör dig extra varm i hjärtat när någon gillar dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du ifrågasätter din partner idag och det gör att det kan uppstår en konflikt mellan er. Försök att se problemen från din älskades sida och inte bara från din egen. Det är svårt men nyttigt att lära sig vara objektiv.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har valt att följa en ny väg i livet och det är både spännande och sorgligt på samma gång eftersom du måste lämna något som du tror på bakom dig. Din familj stöttar dig helhjärtat i ditt beslut.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen får du säga vad du tycker och tänker utan att någon tar illa. Upp. Det här är en unik möjlighet att lufta ditt missnöje inför din partner. Ni två har en speciell förmåga att förstå varandra just nu.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill att det ska gå lätt idag, men trots dina förhoppningar så möts du av tuffa problem. Tänk på att det är i motvind som vi växer och bli starkare. Du kommer att ta dig igenom den här dagen, även om det blir med stukad svans.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det ligger lek och fest i ditt horoskop idag. Du verkar vara ledig eller så har du det väldigt lugnt på ditt arbete och kan ägna dig åt att spexa mer än åt att jobba. En person som du möter under dagen gör ett starkt intryck på dig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

För dig handlar den här fredagen till stor del om familj och vänner. Du väljer vilka du ska umgås med och selekterar bort alla ytliga bekanta. Du anser att du inte har tid med kallprat och socialt networking.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen passar du på att göra någon som står dig nära glad. Det kan vara ett överraskningsbesök där du tittar in med en bulle, eller så skriver du ett brev till någon du inte sett på länge.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det ligger ilska och frustration i ditt horoskop idag. Något går fel och hur du än försöker att rätta till det så blir det inte som du tänkt dig.  Ditt största problem är bristen på tålamod.

Annons