Lördag 3/7

23 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen blir du arg på någon som står dig nära. Det kan bli en höna av en fjäder eftersom du är så lätt att reta upp just nu. Försök att behärska dig, om inte annat för din egen skull.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är trött på att fixa problem som andra ordnar. Nu vill du inte längre ta ansvar utan bara vara ledig från både arbete och familj. Ett par timmar med en nära vän där du kan häva ur dig all din frustration skulle göra susen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag har du svårt att vara arg även om någon jobbar hårt på att irritera dig. Det ligger så mycket positiv influens i ditt horoskop att det mesta går din väg, trots att en bekant försöker att göra livet surt för dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att erkänna att du gjort ett misstag. För dig är ett misstag lika med ett misslyckande. Du måste inse att du bara är människa och människor är inte perfekta. Tvärtom är det många av dina fel och brister som gör dig så charmig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir bra på ett lite tråkigt sätt. Du ville umgås med hela din familj, men av någon anledning så måste delar av den avvika. Kvällen blir tidig och du får möjlighet att sova ut ordentligt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du inne i en period då du tvingas att konfrontera dina skelett. Det blir inte enkelt och det kommer att ta tid, men när du väl tagit dig igenom den här perioden kommer du att känna dig både stark och hel.

 

Vågen 23/9-22/10

När Solen påverkar ditt tecken positivet så får du mycket mer energi och karisma. Du orkar ta tag i alla måsten, även det som du tycker är urtråkigt och när kvällen kommer känner du dig stolt över dig själv.

 

Skorpionen 23/10-21-11

En person som du inte sett på ett tag dyker plötsligt upp i ditt liv igen. Det blir en omvälvande och ganska dramatisk upplevelse eftersom du har starkare känslor för den här personen än du vill medge.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Var försiktig med vilka ord du väljer när du pratar med barn idag. Det är lätt att du blir missförstådd och att du plötsligt avlagt ett löfte utan att veta om det. Barn är som elefanter, del glömmer aldrig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att vara så tålmodig som du vill vara. Många av de personer som står dig nära går dig på nerverna och det gör att du hela tiden känner dig frustrerad. Prata med din partner om hur du känner det.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen är lugn och skön. Du njuter av att bara ta det lugnt och träffa familj eller vänner. En person som du inte haft kontakt med på ett tag vill träffa dig och du blir glad att se honom/henne igen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det verkar ligga en resa av något slag i ditt horoskop idag. Det kan handla om en kortare tur, eller en längre färd. Mycket den här dagen tycks gå långsamt, du iakttar mer än du deltar.

Annons