Söndag 4/7

23 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen tar du det lugn och passar på att vila dig ordentligt. I ditt horoskop finns det tecken på att du är väldigt matt, både fysiskt och psykiskt. En nära vän försöker övertala dig om något som du inte vill vara med om.

 

Oxen 20/4-20/5

Du pustar ut ordentligt idag. Din energi är nere på noll och helst av allt skulle du bara vilja kura ihop dig till en boll och sova. Har du en partner kan det vara en lämplig dag för lite hemmamys.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del att fundera över och det passar bra att göra det idag eftersom du har så få bokade aktiviteter. Egentligen är du mer den improviserande typen än en person som detaljplanerar sitt liv, men lite framförhållning är bra att ha.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen passar du på att göra saker som du vanligtvis inte hinner med. Det kan vara tråkiga saker som fönsterputsning och listtorkning, eller något trevligare som att ta upp en hobby igen.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen ägnar du dig åt att ta hand om en vän eller familjemedlem som inte mår så bra. Det blir en ganska enformig dag, men du känner dig hjälpsam och det gör att du står ut trots tristessen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Ifrågasätter du din omgivning kan det hända att saker och ting ställs på sin spets idag. Det har varit en del konflikter som har pyrt under ytan, men det är först nu som de börjar bli ohanterligt.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag bör du undvika svarta katter, stegar och annat som kan för otur med sig. Du har nämligen oddsen emot dig oavsett vad du tar dig för. Inget allvarligt kommer att hända, men det kan uppstå en del problem under dagen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Visa att du har empati. Din vän behöver stöd, inte förmaningar. Alla kan göra fel, och det är bara att acceptera att han/hon har gjort bort sig ordentligt. Att du finns där blir hans/hennes räddning den här dagen.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att ta upp en viss sak med din partner. Så fort du närmar dig ämnet som blir din älskade upprörd. Du får försöka forska i bakgrunden till din partners heta känslor innan du fortsätter diskussionen med honom/henne.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du bekymrar dig en del över pengar just nu. Du har inte fått så mycket som du skulle önska den här månaden och du har en del saftiga räkningar som du måste betala. Försök att få mer kontroll över ekonomin.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en sida som kan vara både beräknande och ironisk. Det västa är att du inte klarar av att bli ifrågasatt just nu, då kommer din mindre trevliga sida fram och både din familj och dina vänner får sina fiskar varma.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen försöker du att ta det lugnt, men inom ett par timmar så gnager rastlösheten i dig. Du måste helt enkelt hitta på något för att inte dö av leda. En långpromenad kan kanske få bukt med överskottsenergin.

Annons