Måndag 5/7

30 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du tvekar när det gäller att bekänna färg i en viss fråga. Du är osäker på om du kommer att framstå som annorlunda om du säger vad du tycker och tänker. Du gillar inte att sticka ut för mycket.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv måndag då du jobbar hårt för att hinna med all projekt som du har på gång. Som tur är har du vanan inne och det mesta flyter på utan problem. På kvällen känner du dig utmattad.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att motstå ett förslag som du får från en vän. Du har länge velat pröva den här aktiviteten som din vän pratar om och nu har du chansen att testa den tillsammans med ett trevligt sällskap.

 

Kräftan 21/6-22/7

Månen förstärker underströmmarna i ditt horoskop och gör dig mycket mer känslig än vanligt. Du kan uppleva vanlig kritik som ett personligt angrepp. Försök att hålla isär dina känslor från arbetet.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Har du barn eller yngre familjemedlemmar så varnar stjärnorna för att du lätt blir offer för smittsamma sjudomar som förkylningar, maginfluensa eller ögoninflammation. Tänk på hygienen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen måste du trösta en vän eller en kollega som mår dåligt. Hon/han behöver din hjälp för att fatta ett avgörande beslut angående hans/hennes framtid. Du bör tänka dig för innan du ger några råd i den här frågan.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu känner du dig mer trött än du vill erkänna. Allt går på halvfart och fick du som du ville så skulle du stanna hemma i sängen. Tyvärr så finns det vissa plikter som är svåra att undvika.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen handlar om att vara bestämd. Oftast så följer du den linje som du valt utan att tveka, men just nu influeras du av Vågens velighet och då är det jobbigt med så väl stora som små val.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du tar ett steg framåt och två bakåt idag. Det gäller något som har med en vän och hennes integritet att göra. Kanske har du varit lite för snabb att berätta om din vän för personer som inte har med hennes liv att göra.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra på ett stillsamt sätt. Du hinner med mycket mer än du planerat och det gör att du kommer att ligga bra till under resten av veckan. En vän har svårt att vara ärlig emot dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött på att be om ursäkt för en vän som inte kan uppförs sig ordenligt. Du tycker att din kompis borde ta lite mer hänsyn till sin omgivning. Det är viktigt att du talar om för din vän hur du känner det.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra, om än längre än du tänkt dig. Jobbar du fortfarande så är det något komplicerat problem som dyker upp på jobbet och ställer till det för dig.

Annons