Tisdag 6/7

30 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen är det bra om du använder din intelligens när det gäller att lösa ett problem som har med ditt arbete att göra. Du har en förmåga att se bortom det vanliga och uppfatta små avvikelser.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu så ställs saker och ting på sin spets och det gäller att du visar att du inte bara är med, utan att du är hungrig och vill framåt på jobbet. Det ändras i ledningsskikten och då är det fritt fram för dig att börja klättra.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen ska du se upp så att du inte råkar i gräl med någon närstående. Du har en förmåga att reta upp personer just nu. Pluto ger dig en irriterande och provokativ framtoning.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du är allt för trött för att orka ta tag i något som inte är absolut nödvändigt. Det blir en intensiv tisdag då du tvingar dig själv att hålla skenet uppe för att inte skämma dem som tycker om dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Humor och glädje och nyckelorden för den här tisdagen. Venus ger sig karisman och Solen energin att orka med. Det blir en rolig dag full av överraskningar och oväntade besök. Kvällen kan bjuda på romantik.

 

Jungfru 23/8-22/9

Din trovärdighet har minskat den och det gör att du inte når fram till din partner eller din vän på det sätt som du vill. Ditt problem är att du under en längre tid har kommit med halvsanningar och undanflykter vilket gör det svårt att lita på dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir stressig och påfrestande, särskilt under förmiddagen. På eftermiddag så ser de flesta problem ut att lösa sig bara du har tålamod och en gnutta humor. Du behöver semester om du inte redan har det.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir inte som du tänkt dig, men du har ändå roligt. Du är full av energi och allt du gör blir lekfullt och kreativt. En vän försöker locka med dig ut på kvällen, men du är för trött för att orka.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du inne i en omväxlande period. Det sker mycket i ditt liv och du känner dig väldigt levande. Det här är en bra tid att bli förälskad under. Du utstrålar självförtroende och det gör dig attraktiv.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Var inte allt för hård mot din vän. Han/hon gör missar precis som du och det är något som ni måste arbeta på tillsammans för att rätta till. Det viktiga är att ni känner förtroende för varandra.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en underhållande dag då du ägnar dig åt mycket utomhusaktivteter. Du lever upp när du slipper sitt instängd inomhus. En vän till familjen har ekonomiska problem och han/hon skulle behöva låna pengar.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du har gjort fel när du märker resultatet av ett projekt. Det blev inte alls som du tänkt dig. Det gäller att göra om och göra rätt, nästa gång kommer du att kunna rätta till dagens misstag.

 

 

Annons