Onsdag 7/7

30 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra, om än rätt så lugn onsdag. Du passar på att pusta ut lite. Just nu har du lätt för att stressa upp dig. Saturnus vittnar om oro i ditt tecken. Försök att räkna till tio när du blir arg, rädd eller orolig, det brukar hjälpa.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att förstå viss bittra kommentarer från några av dina vänner. Det verkar som om er kommunikation inte är så bra som den har varit. Mycket kan handlar om att dina vänner är trötta och utarbetade vilket går ut över dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagens ämne verkar vara pengar. Du gör gärna av med lite väl mycket just nu. Det kan bli problem om det plötsligt Dyker upp en större utgift som du inte räknat med. En vän kommer med en komplimang.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen får du pröva på att vara någon annan ett tag. Det handlar om att du får rycka in i ett sammanhang där du normal sett inte hör hemma. Det blir både spännande, jobbigt och lärorikt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen får du pröva dig fram för att se om dina teorier håller. På senaste tiden har du misslyckats mer än du vill medge och det har gjort att du måste börja om från början igen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen hjälper du en vän eller en kollega som målat in sig i ett hörn. Du tycker att det är både kul och utmanande med den här typen av uppgifter. Det kräver både intelligens och kreativitet.

 

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska tjurig just nu och det vet du om. Vanligtvis så brukar du inte ha några problem att lyssna på vad andra tycker och tänker. Idag vill du gå din egen väg och vägrar att lyssna på några goda råd.

 

Skorpionen 23/10-21-11

När månen går in i den position som hon gör idag kan du få problem med relationen till en eller flera familjemedlemmar. Du har lätt för att råka i gräl om småsaker och det gör att den här dagen kan bli rätt så jobbig.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Just nu vill du vara fri och obunden vilket i stor utsträckning speglar sig i ditt beteende. Du är flirtig, kontaktsökande och deltar gärna på både fester och middagar. Har du en partner kan ditt beteende väcka oro.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under onsdagen får du pröva på något som du inte testat tidigare det handlar om något som är mer paraktiskt än teoretiskt. Det blir en intressant uppgift. Om lyckas eller misslyckas beror på med vilken inställning du tar dig an det här projektet.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen bjuder på en överraskning som du inte väntat dig. Du blir både glad och chockad på samma gång. Som tur är kan du vara en god skådespelare och du lyckas hålla masken när det behövs.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en händelserik och intensiv onsdag då du tvingas att konfrontera en del av dina problem. Så länge du är uppmärksam på detaljer så kommer du att klara dig galant. En vän söker ditt råd.

 

 

 

Annons