Torsdag 8/7

30 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir vad du gör den till. Just nu har du mycket frihet oavsett om du arbetar eller är ledig. Du disponerar helt och fullt över din tid. Det gör att du ibland blir handlingsförlamad. Någon borde sparka igång dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Du gillar att vara för dig själv just nu. När dina vänner söker upp dig kommer du med ursäkter för att undvika dem. Ditt behov av ensamhet beror på Neptunus position, men det är en övergående påverkan.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har lätt för att reta upp dig på småsaker idag. Det kan vara ett tonfall, en kommentar eller bara en gest som får dig att reagera. Försök att bita dig i tungan när du känner att en sarkastisk kommentar är på väg.

 

Kräftan 21/6-22/7

Torsdagen bjuder på både ömhet och ilska. Du har svårt att erkänna dina sanna känslor, ens för dig själv och det väcker en stark irritation hos din partner. Försök att våga visa sig sårbar.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen tycks handla om en gåva eller present som på ett eller annat sätt har kommit bort. Det kan bli riktigt pinsamt om du inte ser till att klara ut det här problemet så fort som möjligt. Använd din fantasi.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du tar stora risker idag och det är du medveten om. Vanligtvis är du typen av människa som föredrar att spela med säkra kort, men just idag så driv du på av Mars och det ger dig både dumdristighet och mod.

 

Vågen 23/9-22/10

Du glömmer bort vad du har lovat och det kan såra någon du bryr dig om. Försök att memorera ditt löfte och hitta sedan en lämplig tidpunkt att uppfylla det på. Visa att du respekterar din vän.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen ger dig ett löfte om framtiden. Det är en önskan som du haft länge, men som du först nu vågar tro på. Det blir en minnesvärd dag på många sätt, inte minst för att du besegrar något du är rädd för.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Just nu har du svårt att säga nej till utmaningar, vilket slag de än är av. Du känner dig väldigt tävlingslysten och du tenderar att göra det mesta i vardagen till en kamp man mot man.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra torsdag. Du testar tålamodet hos en närstående och märker att din vän eller släkting klarar mer än du trodde. Genom att lita på honom/henne får du ett unikt förtroende i gengäld.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Din energi förstärks av Solen och du har dessutom en starkt kreativt tänkande just nu. Oavsett vilket projekt som du sätter tänderna i så klarar du det utan problem. Just nu går allt din väg.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du mår toppen just nu och det märks på din positiva attityd och din förmåga att få andra människor att må bra. Du ’är både vänlig, omtänksam och uppmärksam. En äldre släkting blir glad av ett besök.

 

 

 

Annons