Lördag 10/7

30 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har höga ambitioner med den här dagen. Bli inte allt för besviken om resultatet blir ett annat än det du förväntat dig. Ibland ställer du väl höga krav på omgivningen. Du bör sänka ribban något.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en händelserik lördag, även om aktiviteterna mest tycks bestå i att städa, packa och fixa inför en resa av något slag. Du är förväntansfull och glad. Kvällen blir tidig eftersom du är väldigt trött.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att acceptera att en vän inte vill träffa dig särskilt ofta längre. Du måste förstå att ni är olika och att ni på senaste tiden vuxit ifrån varandra. Ibland är det bättre att släppa taget och gå vidare.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har en härlig och produktiv lördag att se fram emot. Det verkar som du lånat ut både din kunskap och en hjälpande hand till en vän eller en släkting. Kvällen verkar bjuda på ett socialt umgänge.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du drar dig för att säga vad du tycker och tänker idag. Innerst inne är du rädd att din partner ska uppleva din oro som obefogad och fånig. Lita på din kära, han/hon kommer att hjälpa dig igenom det här.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du uppskattar att veta det mesta och de flesta. Med kunskap har du kontroll och det är något som du uppskattar. För dig är det värsta att bli överraskad. Du avskyr när saker och ting sker utan din påverkan.

 

Vågen 23/9-22/10

Lördagen handlar till stor dl och vila och lättja. Du unnar dig att slappna av utan krav från omgivningen. En person som du inte sett på länge kommer snart att dyka upp i ditt liv igen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du både underhållande och charmerande. Venus ligger i ett gynnsamt förhållande till ditt horoskop och det ger dig extra mycket utstrålning. Kvällen kan bli romantisk om du vågar ge dig hän.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du har svårt att förstå allvaret i det förtroende som din vän gett dig. För dig framstår det mesta i ditt liv som lek och därför har du problem att acceptera att vissa människor har verkliga demoner att bekämpa.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Ditt självförtroende blir starkare och starkare för var dag som går. Du har fått ett bra stöd från en vän och hans/hennes uppmuntran hjälper dig att våga sådant som du inte vågat tidigare. Du njuter av den här lördagen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen handlar om att vara egoistisk. I vanliga fall så går vänner och familjen först, men idag unnar du dig att tänka på dina egna behov framför någon annans. Det blir en underbart slö och avslappnande dag.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Månens kreativitet kommer fram i nästan allt du gör. Du prövar dig fram för att hitt ett sätt att få ditt privatliv att integrera med ditt arbetsliv. En svår och periodvis omöjlig uppgift. Utmaningen frestar dig.

 

Annons