Fredag 9/7

30 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har en rätt så fartfylld fredag då du passar på att uträtta en hel del ärenden. För dig är det viktigt att det inte blir för lugnt för då ledsnar du. Nu är det en lagom mix av arbete och lättja.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en del att planera idag så det gäller att du är skärpt. Du behöver fundera över både din privata situation och ditt arbete. Ibland har du svårt att få alla pusselbitar att falla på plats.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir bra. Du får vila upp dig ordentligt och det behöver du. Under kvällen har du stor chans att möta någon som du tycker om. Det kan vara en bekantskap eller ett familjärt ansikte.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen får du möjlighet att ändra på något som länge irriterat dig. Nu gäller det att du tar den här chansen att påverka istället för att fortsätta att gnälla. En vän har en fråga om helgen.

 

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du funderar mycket över ditt privatliv, särskilt om du har en sambo. Det verkar som om ni träffas alldeles för lite och när ni väl ses så blir det mervardagligt än romantiskt. Satsa på din relation.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du går in i en period som bjuder på många roliga överraskningar. Det kan vara fester, spontana utflykter eller bara mysiga fikastunder i trädgården. För dig blir den här dagen härlig och lagom aktiv.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har det lugnt och skönt oavsett om du jobbar eller inte. Det finns få personer som kan lyckas locka med dig bort från hemmet just nu, men en av dina vänner har ett förslag som du har svårt att motstå.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen kan du råka i gräl med en närstående. Ditt humör växlar väldigt mycket just nu och du är inte särskilt lätt att ha att göra med. En person som du respekterar, men inte tycker särskilt mycket om ger dig beröm.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen ägnar du dig åt utomhusaktiviteter om du har möjlighet till det. Du älskar att tillbringa din tid i gröngräset med en bok, flanerandes i en park eller bara en spontan glass med en kompis.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du måste börja titta på din ekonomi ordentligt. Det finns en tendens till att du gör av med alldels för mycket pengar just nu och det är en skada som kan ta tid att reparera. Du har inte råd att skuldsätta dig i dagsläget.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du svårt att nå fram till din partner. Ni pratar om varandra snarare än med varandra och det kan leda till missförstånd. Försök att få lite tid för er själv, ibland kan ett förhållande blir för intensivt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du ägnar en stor del av den här dagen åt att lösa ett litet problem. Det är inget allvarligt fel, men det här problemet har irriterat dig en längre tid. Eftersom ingen annan vill lösa det så tar du på dig ansvaret för att få det fixat.

 

 

Annons