Söndag 11/7

30 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du är glad när du lyckas att nå dina mål. Ibland är det bra att vara väldigt driven, och det visar du prov på idag. En vän till familjen hjälper dig att avsluta det projekt som du påbörjat tidigare i veckan.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen ser ut att handla om en kortare eller längre resa. Du förflyttar dig en större del av den här söndagen och det gör dig lite grinig och irriterad. Visst älskar du att se dig om i världen, men du avskyr att ta dig till och från resemålet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

En dag som är perfekt för vila och reflektion. Du har en hel del saker i ditt liv som hänger samman ganska löst och det är på tiden som du börjar strukturera både ditt att arbeta och din fritid.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen sätter du upp ett mål för de närmaste veckorna. Du har höga ambitioner, frågan är om du har det tålamod som krävs för att lyckas med det du förutsatt dig. Försök att inte tappa fokus.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att orka med just nu. Egentlige trivs du bäst när du har fasta rutiner så som du har på jobbet. Att arbeta på dagarna och ägna dig åt hemmet eller familjen på kvällarna passar dig bra.

 

Jungfru 23/8-22/9

Visa att du kan vara svag även om det ta emot. Du har alltid levt efter mottot att ensam är stark, men på senare tid har du börjat inse att det inte är fel att fråga om hjälp ibland. Idag har du möjlighet att få en vän att ge dig några goda råd.

 

Vågen 23/9-22/10

Du värdesätter din fritid enormt mycket just nu. För dig är det viktigt att ha tid att umgås både med vänner och med familjen. Jobbar du mycket så blir du för trött för att ägna dig åt sociala aktiviteter.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Pluto påverkar dig starkt just nu, där av ditt nyckfulla humör och din rastlösa energi. Pluto är en opålitlig energikälla och oftast råkar men ut för problem när han är i närheten.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen ägnar du åt att ta hand om dig själv och ditt hem. Du har halkat efter en del i veckan, men nu har du både tid och ork att fixa allt som inte blivit gjort. Det blir en lagom aktiv och skön söndag för din del.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag visar du prov på dåligt omdöme och det är inte första gången. Du har en god intuitiv förmåga så varför inte lyssna på vad ditt hjärta säger är rätt eller fel. Logik är bra, men det är inte alltid som logiken fungerar.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du försöker att undvika att arbeta idag. Det blir en lagom lättjefull dag där pizza framför tv verkar vara ett mer frestande alternativ än stor rengörning och genomgång av ekonomin. Du behöver få slöa ibland.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen får du möjlighet att besvara en fråga som din vän har. Egentligen tycker du att hans fråga är både närgången och personlig men du väljer att svara eftersom du vill visa att du litar på din vän.

 

Annons