Måndag 12/7

10 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagarna går fort och ibland undrar du vart tiden tar vägen. Idag är det en sådan dag då det känns som du knappt stigit upp ur sängen innan det är dags att lägga sig igen. Försök att inte stressa för mycket.

 

Oxen 20/4-20/5

Du njuter i fulla drag av den här dagen, oavsett om du arbetar eller är ledig, om det regnar eller är soligt så låter du inget påverka dig. Just nu är du väldigt harmonisk och ditt tålamod är oändligt.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Var försiktig med att avslöja dina hemligheter. Det finns en person som gärna utnyttjar den information han/hon har om dig emot dig. Genom att vara tystlåten undviker du att hamna i fällan.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du är på väldigt gott humör idag och det märks på ditt sätt att hantera de problem som du stöter på. Inget är komplicerat och allt går att fixa är din slogen den här dagen. Du njuter av sommaren.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu har du svårt att motivera dig själv, särskilt om du fortfarande jobbar. Hela omvärlden tycks ha gåt ned i varv och det känns som du också borde sänka tempot lite. En fråga från en vän väcker dina misstankar.

 

Jungfru 23/8-22/9

En oväntad present eller ett trevligt sms förgyller dagen för dig. Du känner dig på gott humör och du lyckas med att få människorna omkring dig att trivas. Just nu så slappnar du av och tar dagen som den kommer.

 

Vågen 23/9-22/10

Du är bekymrad över att en vän har problem som du inte kan hjälpa henne med. Ibland är det bra att låta bli att lägga sig i, hur frestande det än är. Din vän är vuxen och kan klara av sina egna bekymmer.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du njuter av att ta det lugnt idag. Inget stressar upp dig och det är bra. Du är ovanligt resonabel, både när det gäller din lediga tid och när det gäller jobbet. Du blir inte ens sur om de ringer från ditt arbete när du är ledig.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du känner ett stort ansvar gentemot en kollega och det gör att du har svårt att slappna av även om du är ledig. Låt din arbetskamrat hantera problemen när du är borta, du kommer att få göra samma sak för honom/henne när han/hon är ledig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir avstressande och lugn. Du njuter av att vila upp dig utan att behöva ta ansvar för svåra beslut. Har du semester kan du planera och packa inför en resa. Det verkar som du får byta miljö ett tag.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har inget till över för slöa personer. Helst vill du att alla ska jobba lika hår som du, men inse att det inte kommer att gå att ordna. Du får helt enkelt finna dig i att motivationen hos dina kollegor varierar starkt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en skön och avslappnande dag för din del. Du njuter av att umgås med vänner och med familjen. En gåta gör dig nyfiken och risken är stor att du lägger din näsa i blöt, igen.

 

 

 

 

Annons