Tisdag 13/7

10 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under dagen har du problem med att bestämma dig för hur du ska göra i en viss situation. Det du väljer mellan är att vara ärlig och riskera att såra någon eller att vara lite mer oärlig och riskera att bli upptäckt.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har en förmåga att verkligen ta dagen som den kommer utan att fundera över morgondagen. Din fantastiska närvaro gör dig till en populär gäst bland dina vänner. Just nu får du energi från både Venus och Solen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ovanligt trevlig dag då du hinner med både arbete och lättja. Troligtvis är det småsaker hemma som du måste klara av innan du kan unna dig en siesta i hängmattan. Det blir en skön dag.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen får du pröva på att göra något nytt. Det blir en rolig och på samma gång lite skrämmande upplevelse. Du är inte van vid att testa dina gränser på det sätt som du gör idag.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att anpassa dig till verkligheten just nu. I vanliga fall kan du sätta upp orimliga krav och bli arg om du inte når dem, men just nu är dina krav precis lagom höga för att du ska klara av dem.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en skön och avslappnande tisdag. Du njuter av att umgås med släktingar. En hel del utomhusaktiviteter ger dig mycket frisk luft och får dig att bli pigg. Under kvällen väntar ett kärt återseende.

 

Vågen 23/9-22/10

Du verkar vara på dåligt humör trots att de mesta går din väg. Det kan vara så att du är uttröttad och skulle behöva vara ledig, eller så har du helt enkelt svårt att slappna av. Pluto ger ditt tecken negativ energi.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du undrar mycket över en av dina vänners beteende. Hon är inte lika pålitlig som hon brukat vara och det gör dig lite nervös. Hon har sina skäl att bete sig som hon gör så försök att ha lite tålamod med henne.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du njuter av att ta det lugnt just nu. Under dagen väntar en kortare resa och en konfrontation, men det är inget som du inte klarar av utan problem. Kvällen kan bli romantisk om du tillåter dig att ge dig hän.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om en överraskning. Det kan vara du som bjuder på överraskning eller så vill någon som tycker om dig se dig glad. Det blir en härlig dag fylld av skratt och värme. Du njuter i fulla drag.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att slappna av och ägna dig åt något som du i vanliga fall älskar. Rastlösheten drar i dig och gör dig irriterad utan anledning. Du har inte riktigt funnit någon semester ro ännu.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att våga ställa krav, även på människor som du tycker om och respekterar. Alla behöver både krav och en morot för att utvecklas. Under dagen väntar ett besked av något slag.

 

 

 

 

Annons