Onsdag 14/7

10 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har möjlighet att förändra något i din vardag, men frågan är om du vågar ta den här chansen eller om du avvaktar ett bättre tillfälle. En person som du tycker om har ekonomiska problem.

 

Oxen 20/4-20/5

Du oroar dig mycket över en eller flera släktingars hälsa och det gör att du har svårt att slappna av. En vän försöker få dig på gott humör genom att överraska dig och det gör dig både glad och full i skratt på samma gång.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns mycket ömhet i ditt horoskop den närmaste tiden. Det kan vara ett förhållande eller ömhet till ett barn, en yngre släkting eller en nära vän. Dagen blir lagom händelselös för din del.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker att vara ut så mycket som vädret tillåter. Ditt behov av frisk luft tycks aldrig ta slut. Din partner är inte lika friluftstokig som du är och den kan bli en del diskussioner om hur mycket som är lagom.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du omger dig med familjen just nu. Du mår bäst när du har dina nära och kära omkring dig och det ger dig möjlighet att känna dig trygg. En vän till familjen har nyheter som han/hon gärna vill dela med dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du tar stora steg framåt i ditt sociala umgängesliv. Efter att ha jobbat hårt under en lång period så kan du äntligen slappna av och njuta av frukterna av ditt hårda arbete. Det blir en lovande onsdag.

 

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen visar du mer av ditt gamla jag. Dina humörsvängningar finns där, men de är färre och mildare än igår. Du börjar äntligen slappna av och sänka kraven på dig själv. Kvällen ser trevlig ut.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det verkar som du bjuder hem någon på ren impuls. Något som kan visa sig vara väldigt lyckat. Dina gamla vänner och din nya bekantskap tycks hitt varandra direkt. Det blir en bra, men rätt så sen kväll.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under dagen fattar du mod och frågar din vän om något som du länge varit nyfiken på, men för artig för att ta upp. Svaret kommer att förvåna dig mer än du tror. Din vän är inte så snäll som hon/han verkar vara.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du beter dig som en bortskämd barnunge och det är inte klädsamt. Försök att se problemen från din partner synvinkel och inte bara med dina egna ögon. Du kommer att upptäcka att det är dilemmat har flera bottnar.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att lyssna på vad andra säger till dig. Din ouppmärksamhet gör att du missar något som du gärna skulle velat höra. Försök att fokusera dig mer på nuet och sluta dagdröm om framtiden.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lovande på ett ganska slappt sätt. Du hinner med en hel del bus och skoj, men också ett par avslappnande timmar då du inte gör någon nytta alls. Kväller blir underhållande.

 

 

 

 

Annons