Torsdag 15/7

10 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intensiv torsdag då du tvingas att göra saker som du skjutit upp tidigare i veckan. Främst verkar det vara vardagsbetonade sysslor som städning och tvättning som har halkat efter rejält.

 

Oxen 20/4-20/5

Du verkar fira någon idag. Det kan vara en vän, kollega eller n släkting. Dagen andas god mat, trevligt sällskap och många skratt. Just nu påverkas ditt tecken positivt av Venus och det gör dig ovanligt charmig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska seg dag. Du har långtråkigt, men du känner dig för trött för att orka hitt på något. Lösningen på ditt dilemma blir en vän som lyckas att få med dig på en intressant utflykt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte rädd för att säga vad du tycker och tänker när situationen kräver det. Idag hamnar du i en svår sits som kräver att du är både ärlig och finkänslig på samma gång. Hur du hanterar problemet beror på din dagsform.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt lågmäld just nu. Din partner tycker du är tråkig och du känner dig bortglömd. Det största problemet är att du inte talar om för din partner hur du känner dig. Han/hon tror att du inte vill hitta på saker tillsammans med honom/henne.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är lika envis som vanligt och det ställer till bekymmer idag. Du måste försöka att tänka mer flexibelt om du ska kunna driva igenom din vilja i en viss fråga. Försök att se problemet ut fler synvinklar än din egen.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att lyssna på andra just nu. Merkurius är i en dålig position i förhållande till ditt tecken och det gör att din kommunikation inte fungerar lika som den brukar. Försök att vara väldigt tydlig i allt du säger.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen får du möjlighet att testa en väns lojalitet. För dig är det viktigt att du kan lita på dina vänner oavsett situation. Om din vän klarar testet eller inte beror mycket på hur höga krav du ställer på er vänskap.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Var ärlig mot sig själv så slipper du blir besviken när du misslyckas. Ibland så övertygar du dig själv att du klarar av något som du vet innerst inne att du inte behärskar. Optimism är bra, men bara till en viss gräns.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen flyter på utan några som helst hinder.  Du har en trevlig dag som handlar mer om gemenskap än om att prestera. Det verkar som du umgås med nära familjemedlemmar den här dagen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner dig tveksam till en väns förslag.  En sidan så får din vän det här erbjudandet att låta väldigt frestande, å andra sidan så vet du av erfarenhet att den mesta som din vän tar sig för brukar misslyckas.

 

Fiskarna 19/2-20/3

 

Dagen blir lagom lugn. Du njuter av att allt går på halvfart både privat och på arbetet. Har du semester så unnar du dig att sova en hel del. Du behöver vila upp dig ordentligt efter en jobbig vår.

 

 

 

Annons