Fredag 16/7

10 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

På fredagen får du möjlighet att ordna upp en affär som du grubblat över en längre tid men som du inte orkat ta tag i. Resultatet blir över förväntan och du känner dig väldigt nöjd med dig själv.

 

Oxen 20/4-20/5

Du tar en dag i taget just nu. För dig är det skönt att slippa planera och tänka framåt. Du njuter av lugn och ro. En överraskning väntar till kvällen. Det kan var en ett oväntat besök men också en present från någon du tycker om.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ganska svår att ha att göra med och det bror främst på en negativ aspekt som stör ditt horoskop. Den här aspekten gör dig väldigt lynnig och får dig att reagera starkt på små saker.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen passar du på att njuta lite extra. Du unnar dig något som du vanligtvis brukar avstå ifrån. Det är bra att skämma bort sig själv ibland, bara man håller dig inom en rimlig gräns.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har flera orsaker till att du är glad idag, men det starkaste skälet är att någon som du tycker om gör något alldeles speciellt för dig. Kvällen kan bjuda både på spänning och på romantik.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte mycket för överdrifter, så när en vän spelar ut hela sitt teatraliska register blir du snarare uttråkad än upprörd. Vill man fånga dig så ska man ta till logik och praktiska skäl. Då funkar du som bäst.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen får du möjlighet att infria ett löfte som du gett en vän för tid sedan. Det blir en bra kombination av att göra något nyttigt och ha det trevligt på samma gång. Under eftermiddagen lyckas du överraska dig själv.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Ekonomin spelar en avgörande roll när du fattar ett beslut som rör framtiden. Dina tillgångar är rätt så begränsade så du kan inte få det som du vill, men din fantasi och kreativitet hjälper dig att komma nära ditt ideal.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Om du lyssnar på någon annan än dig själv idag så kan du lära dig en nyttig läxa. Du inser något om dig själv som du helt missat och det blir lite av en aha-upplevelse. Kvällen handlar om att vara modig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att säga ja till ett frestande anbud. Det rör sig om något som är intressant, men som samtidigt ställer väldigt höga krav på dig. Ett förslag är att du ber om mer betänketid innan du svarar.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är det mycket fritid som gäller. Du unnar dig både att äta gott och att dricka gott. Dina utsvävningar märks på ditt midjemått och du kan få problem med att knäppa byxorna innan sommaren är slut.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har det väldigt lugnt just nu. För dig handlar dagen mycket om att ta det som den kommer. Du njuter av att bara vara utan krav på delaktighet från omgivningen. En skön och lugn dag med andra ord.

 

 

 

 

 

Annons