Lördag 17/7

10 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir kanske inte som du tänkt dig, men den blir både överraskande och rolig. Det viktiga är att du inte hakar upp dig på detaljer utan njuter av det som händer omkring dig istället.

 

Oxen 20/4-20/5

Du blir förvånad över de erbjudanden som haglar över dig just nu. Normalt sett så anser du sig vara en ganska lugn person med ett lagom stort umgänge, men nu tycks du plötsligt vara det hetaste namnet i stan.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar och slutar lugnt. Däremellan uppstår det ett mindre kaos. Trots att du har planerat dagens aktiviteter rätt så noggrant så uppstår det situationer som du inte räknat med. Du måste improvisera.

 

Kräftan 21/6-22/7

Din förmåga att få människor att trivas stärks ytterligare av månens placering. Det blir en avslappnande och väldigt trevlig lördag och du njuter av härligt sällskap och god mat.

 

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du unnar dig att vara lat idag. Ditt humör blir betydligt stabilare när du är utvilad och avslappnad. Då blir du ett riktigt charmtroll som det är svårt att motstå. En person med en brokig bakgrund söker upp dig för att få ett råd.

 

Jungfru 23/8-22/9

Om du omger dig med barn idag kommer den här dagen att bli dubbelt så givande. Barn och djur lugnar ned dig på ett sätt som ingen vuxen kan. Du slappnar av, och går helt upp i nuet.

 

Vågen 23/9-22/10

Lördagen blir härligt lugn. Du slappnar av och njuter av att bara vara. Det blir en dag som inte bjuder på många överraskningar, men som ändå blir minnesvärd. Kvällen ser ut att handla om någon social aktivitet.

Skorpionen 23/10-21-11

Ditt horoskop antyder en påbörjad resa. Det kan röra sig om en riktig resa från mål A till mål B, men det kan också röra sig om en inre, symbolisk resa. Att du utvecklas och förändras den närmaste tiden.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det verkar som du har svårt att komma överrens med en familjemedlem jus nu. Ni bråkar mer än ni är sams. Ett råd är att ta en time out från varandra. Umgås inte på ett tag så kommer mycket av er irritation att lägga sig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen njuter du av att slippa göra något nyttigt. Du älskar att bara ta det lugnt och umgås med familjen. Det blir en skön och slapp dag då du känner att du upplever total harmoni. Kvällen blir rätt så tidig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns så många projekt som du vill hinna med just nu, men väldigt lite tid att utför dem på. Det bästa är om du kombinerar lättja med arbete. Jobba lite, slöa mycket och fortsätt att arbeta lite till.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att hinna med alla projekt som du planerat. Det kan röra sig om allt från vänner som du ska besöka till saker som du vill få gjorda hemma. Tänk på att ledighet verkligen får betyda ledighet och inget annat.

 

 

 

 

Annons