Söndag 18/7

10 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Söndagen bjuder på få överraskningar och det tycker du är skönt. Livet har varit lite för händelserikt den senaste tiden för din smak. En vän från det förflutna hör plötsligt av sig och du blir både lättad och glad att höra från den här personen.

 

Oxen 20/4-20/5

Under dagen får du möjlighet att vara både aktiv och lat. Är det bra väder så bor du näst intill utomhus hela dagarna. Det är få saker som kan locka in dig i en byggnad, möjligtvis en riktigt bra rea kan få dig att tänka om.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Tack vare Merkurius gynnsamma position så känner du dig harmonisk och ovaligt utvilad. Du funderar på att presentera en rätt så ny vän för dina gamla vänner eller din familj. Du är lite orolig för deras åsikt om den här personen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara rätt så sarkastisk när du sätter den sidan till och det gör du idag. En person i din närhet beter sig idiotiskt enligt dig. Han/hon får smaka på en rejäl dos av din rakbladsvassa tunga, och det kan leda till ett öppet gräl.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen tar du ställning till ett problem som just blivit aktuellt. Du visste att det här dilemmat skulle dyka upp förr eller snarare, men in i det sista hoppades du på att kunna förhindra att det blev verklighet.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara väldigt envis ibland och det är du idag. Trots att både hjärtat och förnuftet säger hur du bör agera i en viss fråga gör du tvärtom av principskäl. Var inte så tjurskallig, du vinner inget på det.

 

Vågen 23/9-22/10

Du sätter upp höga mål just nu och det är i och för sig bra, men det kräver väldigt mycket av dig. Kanske borde du sänka ribban till en mer rimlig nivå. Det gör inget om du inte är bäst, utan bara okej.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lovande. Du njuter av lugnet samtidigt som du har möjlighet att hitta på lagom många aktiviteter för att hålla dig stimulerad. Just nu tröttnar du fort och vill ha något nytt att göra.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Din humor gör dig både omtyckt och irriterande. De flesta person älskar ditt sätt att kommentera omvärlden, men en del person som du möter tycker att du är väl cynisk och att du borde försöka vara mer ödmjuk.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite av en drömmare just nu och det beror på en stark influens från vatten. Normalt sett är du en mycket rationell person som föraktar dagdrömmar, men just nu så har du svårt att stanna kvar i den praktiska värld som du normalt befinner dig i.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du gillar att jobba med dina händer. Att skapa får dig att känna dig nyttig, därför har som regel ett flertal projekt på gång när du är ledig. Din partner uppskattar din kreativitet, men ibland blir det väl mycket av det goda.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Logiskt sett vet du att du har behandlat en vän illa, men du har svårt att be om ursäkt eftersom du i hemlighet fortfarande trycker att du har rätt. Frågan är om förnuft eller känsla kommer att segra i det här fallet.

 

 

 

 

Annons