Måndag 19/7

10 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att irritera någon i din omgivning just nu. Det kan vara att ni umgås lite väl intensivt och att ni skulle behöva få distans till varandra. Ibland är det bra att vara ifrån varandra ett tag.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen ser ut att bli väldigt, väldigt lugn. Du aktiverar dig lite för eftermiddagen, men det mesta verkar handla om att bara sitta och njuta. Kanske är du på väg någonstans. En resa skulle kunna vara anledningen till lugnet den här dagen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig måndag. Du njuter av att umgås med vänner som du inte sett på ett tag. En härlig resa där du frossar i minnen. Eftermiddagen bär bra om du vill göra fynd. Horoskopet indikerar att du har lätt att hitta det du vill ha.

 

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen blir ganska trist. Visst finns det saker att göra, men du orkar inte riktigt ta tag i dem. Det verkar som du inte är i toppform. Du håller kanske på att bli sjuk och därför känner du dig så håglös.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Din måndag blir speciell på mer än ett sätt. Du fuldöljer en plan som du har och resultatet blir något helt annat än det du väntat dig. Var inte orolig för förändringar. Du kommer att mår bra av lite nya perspektiv.

 

Jungfru 23/8-22/9

En lagom innehållrik dag för din del. Du har en del mindre projekt som du avslutar idag och du känner dig stolt över resultatet. Glöm inte bort en släkting som har en speciell dag att fira idag. Ett samtal, en fika eller ett sms skulle uppskattas av honom/henne.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu omger du dig med mycket människor. Det kan vara att fortfarande jobbar eller så umgås du med många vänner samtidigt. En person som du längtar efter dyker upp på ett oväntat besök.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite grinig idag, men det är fortfarande sviterna efter den influens som påverkat dig en tid. Om du inte låter ditt humör ta överhanden så blir det en bra dag, särskilt för Skorpioner ödda i mitten av tecknet.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att fokusera dig idag oavsett om det gäller arbete eller nöjen. Dina tankar driver iväg som en fjäril med vinden. Om du har tid ska du ta dig en långpromenad i skogen och låta tankarna vandra fritt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du behöver en paus från det mesta i ditt liv just nu. Det finns flera personer som ställer krav på dig och du orkar inte leva upp till dem. Förklara för dina närmaste hur du känner det. Dom kommer att förstå dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lugn och skön. Du ägnar dig åt något som du tycker om att göra och du får ägna dig åt det utan att någon stör. En intressant upplevelse kan pigga upp under eftermiddagen. Se till att vara utvilad.

 

Fiskarna 19/2-20/3

 

Dagen blir annorlunda, men rolig. Du hinner med massor av olika saker den här måndagen. Det gäller att du inte kör slut på dig själv med ditt höga tempo. Ta en paus mellan varven.

 

 

 

Annons