Tisdag 20/7

10 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen får du flera roliga förslag från dina vänner, men du känner dig inte särskilt motiverad att göra någonting. Försök att pigga upp dig själv med lite positivt tänkande. Du behöver komma ut och träffa människor.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir ganska lugn. Du grubblar på en förändring som du är sugen på att göra, samtidigt som du är rädd för att misslyckas. Du måste våga tro på dig själv och på din förmåga att lyckas med det du tar dig för.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir inte lika jobbig som du trodde at den skulle bli. Någon form av aktivitet försvinner från dagens schema och plötsligt så känns allt mycket enklare. En vän vill att du hjälper honom/henne.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen upptäcker du en hemlighet som du vill dela med din bästa vän, men du vet att det kan få konsekvenser om du gör. Du bör tänka dig för noga innan du öppnar munnen.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Ditt dåliga humör drar ned stämningen idag. Försök att vara lite mer positiv. Dina vänner uppskattar ditt glada jag betydligt bättre än din sura sida. Det är en negativ influens från Mars som gör dig så irriterad.

 

Jungfru 23/8-22/9

Mycket handlar om framtiden just nu. Du planerar, funderar och utvecklar olika tankar och idéer som du har. En vän har en bra idé som du bör ta till vara på. Den är inte genomtänkt, men om du bearbetar den så kan den bli genialisk.

 

Vågen 23/9-22/10

Under unnar du dig lite välförtjänt lyx. Du brukar inte slösa pengar på dig själv, men idag anser du att du faktiskt är värd det. En vän uppmuntrar dina luxuösa inköp och det gör att dagen blir dyr, men givande.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att svara på personliga frågor just nu. Din privata sfär är väldigt stor och det är lätt att någon som inte känner dig så väl inkräktar på den. Försök att ha tålamod med dina medmänniskor.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen vistas du mycket utomhus. Du njuter av frisk luft och ledighet. Det blir en underbar dag med lagom många aktiviteter. På kvällen är du väldigt trött så du somnar både gott och tidigt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugn dag då du kan njuta av att bara finnas till. Din värld består av din familj, dina närmaste vänner och din partner om du har en. Det finns kärlek och värme i ditt horoskop.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har roligt och du är avslappnad. För första gången på länge kan du unna dig bara ta det lugnt. Du umgås med en eller flera vänner under lättsamma förhållanden. En person som du känner har kärleks problem.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du behöver få vara ut i naturen för att kunna hämta inspiration och skaparglädje. När du är ute och promenerar eller när du sitter på en sten och tittar på en vacker utsikt så kommer du på den ena idén efter den andra.

 

 

 

 

 

Annons