Onsdag 21/7

10 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen får du en fråga som du tycker är värd att fundera på innan du svarar. Du vet att den person som ställer den här frågan har mer än ett ytligt intresse av dig och han/hon vill lära känna dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Var inte arg på en person som har gjort något fel. Alla begår misstag, även du så det bästa är om du kan glömma och förlåta. Du hör av dig till en vän som du inte sett på länge och hon han blir riktigt glad.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att acceptera att en vän gör ett val som inte faller dig i smaken. Ni brukar annars vara väldigt lika, men i det här faller går era åsikter helt isär. Är du en bra vän så stöttar du din kompis oavsett din egen åsikt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir riktigt rolig. Du testar en del nya saker antingen på jobbet eller under semestern. Det blir en dag som är full av förväntan, spänning och glädje. En person i din närhet flirtar lite mer än vanligt med dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du tar dig själv på för stort allvar. Det blir en tung vecka om du inte kan vara lite mer positiv och lite mindre krävande mot din omgivning. En vän har ett förslag som kan lätta upp din sinnesstämning.

 

Jungfru 23/8-22/9

Månens position påverkar den här dagen positivt. Du får både kreativitet och energi att genomför ett av all de projekt som du planerat. Tänk på att vara noggrann så slipper du att göra om slarvfel.

 

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara lite sur just nu, men det kommer att gå över om du bara bejakar den positiva energi som finns i ditt tecken. Genom att slappna av och sluta haka upp dig på detaljer blir du en mer harmonisk person.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen får du möjlighet att säga ja eller nej till ett erbjudande. Hur du ställer dig till det här förslaget beror mer på hur din familjesituation ser ut än på andra omständigheter.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Just nu ägnar du dig åt att ta det lugnt. Du älskar att softa, särskilt om det är varmt ute. Skyttar föredrar i regel lite svalare temperaturer och blir väldigt dästa om det är för varmt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under onsdagen ska du vara försiktig med all former av spel. Ditt horoskop indikerar en större ekonomisk förlust om du satsar dina pengar på spel. Strunta i de heta tips du får och investera dina pengar i något mer långsiktigt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du undrar över en väns beteende. Han/hon har inte varit sig själv den senaste tiden och det oroar dig ganska mycket. Lyssna på vad din vän har att säga, hon han kan behöva din hjälp.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen har du marginalerna på din sida . Du kan chansa rätt mycket i alla möjliga sammanhang och ändå lyckas du med det du företar dig. Det blir en skön och lugn dag.

 

 

 

 

Annons