Torsdag 22/7

10 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen får du en stark påverkan av Månen som gör dig positiv till det mesta. Du känner att du vill engagera dig lite mer i omvärlden än du har velat tidigare i veckan.  Kvällen ser ut att bli riktigt social.

 

 

Oxen 20/4-20/5

Under dagen har du en hel del att göra oavsett om du har semester eller inte. Det kan röra sig om saker som du måste fixa med i hemmet som städning, tvätta kläder och likande. Kvällen blir lugn och harmonisk. Du slappnar av och njuter av nuet.

 

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Mars har en ogynnsam position och det påverkar ditt humör väldigt mycket. Du får energi och känner dig lätt rastlös om du det blir för lugnt. Det bästa sättet att få dig att trivas just nu är att hålla dig aktiv.

 

 

Kräftan 21/6-22/7

Du vill mycket just, men tiden räcker inte till för att hinna med alla projekt som du planerar. Försök att vara lite mer realistisk i din tidsbedömning. Du behöver ta med lite tid för att äta, lata dig eller bara snacka strunt med en granne eller kollega.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Var försiktig när du öppnar ditt hjärta idag. Ditt horoskop varnar för falskhet inom din familj. Det finns någon som är avundsjuk på dig och som gör sitt bästa för att göra livet surt för dig.

 

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen innebär mycket vila och det gör att du känner dig lite smått rastlös. Du har svårt att bara luta dig tillbaka och slappna av. Du vill helst ha något i händerna som en bok eller något mindre hantverk.

 

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du svårt att acceptera en sanning om en vän. I din värld är det orimligt att den här personen har agerat på ett sätt som är oetiskt. Du måste inse att alla människor är kapabla att göra dumma saker.

 

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en förmåga att alltid vara i händelsernas centrum, och det trivs du normal sett bra med. Idag vill du ha lugn och ro och bli irriterad när allt tycks kretsa kring dig. Du känner att du behöver en paus från allt.

Annons

 

 

Skytten 22/11-21/12

Under dagen får du besök av någon som du egentligen inte vill träffa. Det blir ett kyligt bemötande från din sida och det förvirrar din gäst. Du har inte varit särskilt tydlig när det gäller dina känslor mot den här personen.

 

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att ta egna initiativ. Ofta väntar du på att saker ska ske, narare än att du ser till att det gör det. Försök att vara lite mer aktiv när det gäller att forma din framtid. Bra saker händer den som är engagerad.

 

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu njuter du av dagarna utan att funder så mycket på framtiden. Det ligger flera viktiga beslut och lurar i det undermedvetna, men just nu föredrar du att bara vara i nuet och inte bekymra dig om framtiden.

 

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en skön och rolig torsdag. Du njuter av att vara utomhus så mycket som vädret tillåter. Det blir en del intressanta möten under den här dagen. Du träffar en person som du kommer att se mycket mer av i framtiden.

 

 

 

 

 

Annons