Fredag 23/7

10 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir riktigt trevlig. Du umgås med vänner och det gör att dagen går fort. En person som du känner har personliga problem och han/hon söker upp dig för att få lite vägledning. Du känner dig smickrad.

 

Oxen 20/4-20/5

Under dagen och kvällen har du en hel del tråkiga uppgifter som du måste klara av. Det gäller ett pågående projekt som aldrig tycks bli klart. En vän söker upp dig för att få dig att ta en paus i allt arbete.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir lätt bitter just nu och det bror på den inbördes relationen mellan Pluto och Mars. Det bästa när du har en sån här påverkan är att inte utsätta sig för situationer som kan väcka din avundsjuka.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen hinner du med både nytta och nöje. Det mesta handlar om att slappna av, luta sig tillbaka och ta dagen som den kommer. En vän vill att du hjälper henne med ett annorlunda projekt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har en resa framför dig och det ser ut som den startar de närmaste dagarna. Du har lite lätt resfeber och det gör att ditt humör inte är det bästa. Försök att inte bli arg för småsaker.

 

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir lagom aktiv. Visst har du en del saker som ska göras, men merparten av den här dagen verkar vara ledig tid. Du njuter av att ta det lugnt, umgås med vänner och bara ha det bra.

 

Vågen 23/9-22/10

Är du borta de närmaste dagarna så ska du vara försiktig med dina pengar eller kreditkort. Det finns en risk att du förlorar något som är ekonomiskt värdefullt och det kan skapa problem under semestern.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir irriterad på en familjemedlem som är ensam. Hon/han hör ofta av sig för lite småprat, men det mesta tycks kretsa kring din släktings bekymmer snarare än att det är en givande konversation för båda parter.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du är på riktigt gott humör idag och det märks inte minst på ditt sätt att agera i en knepig situation. Du använder din charm, din humor och framför allt din mänskokännedom för att reda ut en konflikt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner dig ovanligt fri just nu. Efter att ha varit inlåst på et kontor eller i någon annan lokal så känns det underbart att vara ledig och framför allt att få komma ut så mycket som du vill.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du är egentligen väldigt anpassningsbar, men idag så känner du verkligen för något och då tar du till hela din förmåga att övertala för att driva igenom din vilja. Din partner låter dig bevekas.

 

Fiskarna 19/2-20/3

 

Dagen blir vad du gör den till. Du har ganska milda indikationer i ditt horoskop och det betyder att det främst är du själv som påverkar utgången av den här dagen. Du verkar vara på gott humör.

 

 

 

Annons