Lördag 24/7

10 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Carpe Diem, fånga dagen är vad det handlar om. Strunta i det du inte kan påverka, njut av nuet istället. Träffa vänner, mys med din älskade eller ta en lång skön promenad alldeles ensam.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är inte mycket för att dagdrömma, men när det är riktigt varmt och du inte har något att göra så kan det hända att dina tankar vandrar iväg. Just nu har du svårt att koncentrera dig på nuet, du är disträ.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill väldigt gärna träffa en viss person igen, men det tycks vara omöjligt att anordna ett till synes slumpartat möte. Det är bättre att du tar tjuren vid hornen och talar om för den här personen att du vill träffa honom/henne.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du oroar dig lite för framtiden. Det finns en del saker som inte är riktigt bra i ditt liv, men de är inte så lätta att fixa eftersom varje beslut som du fattar påverkar fler personer än bara dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen uppstår det en kontrovers mellan dig och en person född i ett jordtecken. Hur du lyckas ordna den här situationen beror på hur diplomatisk du kan vara. Diplomati är inte din starka sida.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att prata med människor som du inte tycker om. Det blir lätt att du är ironisk eller rent spydig om du hamnar i en situation där du inte kan undvika en konfrontation. Kvällen bjuder på en överraskning.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har haft massor av olika projekt de senaste dagrna, men idag väljer du att bara lata dig. Även om det finns en viss rastlöshet i ditt tecken så dominerar lättja och harmoni. Det blir en skön lördag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen har du svårt att bestämma dig för hur du ska reagera på ett erbjudande som du får. Det är frestande och samtidigt nästa omöjligt att acceptera eftersom det kräver så mycket tid från din sida.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du är inne i en period då det mesta flyter på utan komplikationer. Du njuter av att vara fri att göra ingenting. Under lördagen träffar du en del intressanta människor som du får en bra kontakt med.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du slappnar av för första gången på länge. Det blir en väldigt lång, skön dag då inget går snett. En familjemedlem vill tillbringa så mycket tid som möjligt med dig och det har du inget emot.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du njuter i fulla drag den här lördagen. Tiden passerar utan att du märker det och innan du vet ordet av är det kväll. Även kvällen ser lugn och harmonisk ut. Du umgås med dem du älskar.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen handlar mycket om att våga lite mer än vanligt. Du vill oftast inte ta risker, men idag är det bra om du sticker ut halsen lite. En vän ger dig en oväntad, men uppskattad komplimang.

 

 

 

 

Annons