Måndag 26/7

20 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska jobbig dag eftersom du slåss med ett beslut som du måste fatta, men som du helst vill slippa. Prata med en nära vän som kan ge dig lite perspektiv på situationen. Kvällen blir lugn.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att hinna med allt som du planerar idag och det går ut över dina närmaste. Någon som du håller av kommer att bli besviken eftersom du inte hinner med att infria ditt löfte till honom/henne.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att göra det som är rätt även om det kostar på. Ofta väljer du den enkla utvägen och tar till din charm för att ta udden av ditt beteende, men idag tvingas du att välja det mer arbetsamma alternativet.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir bra om du bara följer ditt hjärta. Månen är stark i ditt tecken just nu och det gör att din intuitiva förmåga förstärks ytterligare. Du har lätt för att läsa av människor på ett djupare plan.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Din charma är på topp och det är få personer som kan motstå dig när du är så här positiv och framåt. Din charm får värme och djup av Venus, något som gör dig eftertraktad som gäst hos dina vänner.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu har du svårt att slappna av. Det lugna tempot har börjat gå dig på nerverna. Du behöver en utmaning att sätta tänderna i för att trivas. För dig är det viktigt med variation, både på semestern och i arbetslivet.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir seg. Du är för trött för att orka ta tag i något av alla projekt som du har på gång. Unna dig en riktigt lat dag då du inte gör mer än du måste. Alla behöver en kravlös dag i hängmattan .

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara väldigt busig när du är på det humöret. Dina vänner får se upp för dina skämt eftersom de oftast har en vass udd som avslutning. Dagen passar bra för att umgås med djur och barn.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en ständig sökare och det är både bra och dåligt. Det bästa är att du ständigt utmanar dig själv och att du inte stagnerar. Det sämsta med din karaktär är att du har svårt att bli nöjd med din livssituation.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen bjuder på många sorters överraskningar så var beredd på det oväntade. Du känner ett behov av trygghet i vardagen och den får du från din närmaste familj. Du prioriterar att umgås med dina närmaste.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du upp i en mängd olika projekt och det gör att du har svårt att välja vad du vill göra idag. Du tenderar att börja lite här och lite där vilket gör att du inte får så mycket gjort som du skulle vilja.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rofylld dag. Har du semester så gör du inte många knop. Du föredrar att bara ta dagen som den kommer. Ett oväntat besök kan förgylla eftermiddagen och få dig på riktigt gott humör.

Annons