Tisdag 27/7

20 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen testar du ett par idéer som du har och de verkar bli en positiv respons på dem från din omgivning. Allt ros som du får stärker ditt självförtroende och får dig att våga satsa på fler udda idéer.

 

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen ser rätt så jäktig ut. Du har flera saker som du måste hinna med, men väldigt begränsad tid att göra det på. Det bästa är om du gör upp ett schema för dagen och håller dig till det.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland kan din flexibilitet ligga dig i fatet. Just nu är du i en situation där du tjänar på att följa din egen linje utan att anpassa dig till andra, men det kräver att du är stark även om du är ensam. Det blir en tuff utmaning för dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du blir arg på en vän för att han/hon har betett sig elakt mot någon som du tycker om. Det blir jobbigt för dig att välja sida, men samtidigt så har du svårt att tolerera ett bossigt beteende från dina vänner.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du vill gärna köpa något, men du inser att det kommer att kosta mer än du har råd med för tillfället. Försök att spara ihop till det som du längtar efter. Man kan inte få allt på en gång, ibland måste man vänta lite.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det blir inte så lätt för dig att övertyga din partner om din senaste idé. Du måste ta till både bra argument och en stor portion charm. Frågan är om din plan är så genomtänkt som du anser att den är.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att bli passiv om det är för varmt. Den här sommaren har bjudit på många varma dagar och du känner dig som om du gick i ett töcken. Du skulle behöva lite omväxling. Försök att komma ut på vattnet med en båt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du möjlighet att göra något för en vän som kan göra honom/henne väldigt glad. Det handlar om ett litet, men betydelsefullt initiativ från din sida. Du måste vara den som tar första steget.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen rycks du med av en väns entusiasm. Du provar på något som du inte gjort på länge och det blir en rolig, men konditionskrävande upplevelse. Under kvällen är du väldigt trött.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Räkna med att få slåss för det som du tror på. Ofta brukar du följa din egen väga och strunta i andras åsikt, men idag har du behov av att få hjälp av dina vänner eller dina kollegor och då måste du kompromissa.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill tillbringa så mycket tid som möjligt med din familj. Det var länge sedan som du hade så mycket fritid som du har just nu. Ta till vara på dagen, stjärnorna har ett positivt inflytande över ditt tecken.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Mars ger dig styrka, men också aggressivitet. Det kan hända att du är rätt så snarstucken den närmaste tiden. Försök att inte brusa upp när du blir arg. Bit ihop och räkna till tio istället.

Annons