Torsdag 29/7

20 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Ditt tålamod är inte på topp just nu och det märks inte minst på ditt sätt att reagera i vissa situationer. Du blir arg på småsaker och det tenderar att gå ut över fel person. Du måste jobba med ditt temperament.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu vill du helst av allt ta det lugnt och bara njuta. Du har svårt att ta tag i alla måsten som finns i ett hem, särskilt om du har semester. Oxen kan vara mycket lättjeful mellan varven, och det är du just nu.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir bra. Du tvingar dig själv att vara disciplinerad och det är något som kräver en hel del ansträngning från din sida. Ge din själv en klapp på axeln och unna dig något extra på kvällen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Månen är fortfarande i en påverkande fas av ditt tecken. Eftersom Månen är din härskarplanet så blir påverkan starkare än på andra tecken. Din könslighet och dina kvinnliga drag förstärks.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under ledning och ett jordtecken börjar du långsamt att känna att du står på fast mark igen. Det har varit en tuff tid för dig men nu börjar du komma till rätta med de problem som du haft under sommaren.

 

Jungfru 23/8-22/9

Din ekonomi är stabil, men den tillåter inga enorma utsvävningar. Du måste försöka att ta det lite lugnt med utgifterna. En vän har en åsikt som går stick i stäv med din, försök att hitta en kompromiss som båda är nöjda med.

 

Vågen 23/9-22/10

Du är en glad och utåtriktad person som gärna omger dig med många vänner. När du har människor omkring dig så slappnar du av betydligt bättre än om du är ensam. Idag omger du dig med vänner eller familj.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att se vart du är på väg just nu. Genom att vägra ta de varningar du får på allvar är risken stor att du försätter dig i en knipa som du lätt kunnat avvärja om du varit lite mer uppmärksam.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen ska du koncentrera dig på dig själv och din personliga utveckling. Låt ingen eller inget distrahera dig för då är risken stor att du får börja om från början igen. Ha tålamod.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Din självinsikt är inte den bästa just nu. Du tror att du kan hantera saker som sårar dig mer än du vill medge. Om du känner dig deppig är det bättre att häva ur dig din sorg hos en vän än att begrava den inom dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir inte så produktiv som du skulle önska, men du har rätt så trevligt ändå. Ett barn eller en yngre familjemedlem har en särskild önskan som han/hon vill att du ska uppfylla. Fundera noga innan du ger ditt svar.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lugnare än du önskar och det beror på att en inbokad aktivitet har blivit inställd. Sluta att tjura över saker som du ändå inte kan påverka. Njut av att ha en lång, slö dag för dig själv.

Annons