Fredag 30/7

20 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du värdesätter din frihet mer än pengar just nu så har du möjlighet så tar du ledigt även om du skulle arbeta. En vän från ditt förflutna vill ta kontakt med dig, men känner sig lite orolig inför din reaktion.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att acceptera att det sker förändringar omkring dig. När människor separerar eller hittar nya partners blir du lite nervös. Så är fallet idag. En vän berättar om den förändring som han/hon planerar att göra.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir bra om du bara lyssnar på dina vänner. Du måste våga för att vinna den här dagen. Ett påstående gör dig mer upprörd än du vill erkänna. Du känner dig sviken av någon som betyder mycket för dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en händelserik fredag då du ska se upp med en person som låtsas vilja hjälpa men som egentligen är ute efter att ställa till problem. Var medveten om problemet så kommer allt att gå bra.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du inne i en besvärlig period. Ditt självförtroende går upp och ned och det påverkar också dina handlingar. När du känner dig självsäker så blir allt du gör bättre än bra, men när du känner dig usel blir resultatet uselt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen är du på ovanligt gott humör. Du känner verkligen för att visa vad du går för och idag får du möjlighet till det, En släkting eller din partner vill överraska dig så var beredd på det oväntade.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen får du möjlighet att vara med om något som både är unikt och roligt. Du blir speciellt utvald och det är du extra stolt över. Kvällen ser väldigt social ut, särskilt för sent födda Vågar.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar det lugnt just nu och det är inte ett vanligt beteende när det gäller Skorpioner. Tack vare inflytandet av jord på ditt tecken så klarar du att koppla av utan att bli rastlös och irriterad.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen är det bra om du visar vem det är som bestämmer. En vän eller en kollega har kört med dig länge nog och det är dags att du tar kommandot. Kvällen kan bjuda på romantik, men det hänger på dig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du är envis som synden just nu och det är både bra och dåligt på samma gång. Visst är det bra att du följer din övertygelse, men det är inte så bra att du glömmer bort vart du är på väg bara för att du kämpar med att hålla fast vid den bana som du valt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att säga nej när det kommer till en viss person. Du vet att du borde sätta tydliga gränser, men det slutar alltid med att du är för blöthjärtad för att neka din vän något. Hans/hennes charm få dig alltid på fall.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Ekonomin kunde varit bättre så funder innan du köper något som du egentligen inte behöver. Visst är det frestande med alla reor, men det är bättre om du tänker igenom vad det är du måste ha.

Annons