Lördag 31/7

20 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn lördag. Du känner dig inte så pigg som du skulle önska att du var och dina vänner får finna sig i att du faktiskt tar en dag utan en massa aktiviteter. Du njuter av att vara riktigt lat och bara göra det nödvändigaste.

 

Oxen 20/4-20/5

Under dagen samlar du mod för att fråga en vän om något som du länge undrat, men som du anser är väldigt framfusigt att fråga om. Nu är din nyfikenhet större än din diskretion och det gör att du inte klarar av att hålla tyst.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att vara ute om umgås med vänner eller familj. Du älskar den ljusa tiden på året och du tillbringar så mycket tid du bara kan utomhus. Det verkar ligga någon form av resa inom snar framtid i ditt tecken.

 

Kräftan 21/6-22/7

Ibland kan du vara lite väl försiktig. Det finns ett talesätt som säger att fega pojkar inte får kyssa vackra flickor och det är något du bör fundera över. Om du verkligen vill ha något måste du vara beredd att satsa lite.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen får du antingen ett besök eller ett telefonsamtal som gör dig upprörd. Det handlar om ett val som någon annan gör, men som kommer att påverka dig indirekt. Fundera igenom situationen innan du agerar.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska påstridig i en viss fråga och det gör dig upprörd att se att varken din charm, din fantastiska övertalningsförmåga eller ditt sätt att intrigera hjälper. Det är bara att ge upp i just det här fallet.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lång och ganska jobbig dag särskilt om du är född i slutet av tecknet. Du har tagit på dig en del projekt frivilligt och nu gäller det för dig att kunna föra dem i hamn utan att ge upp på vägen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen får du möjlighet att bevisa för en person som länge irriterat dig att du faktiskt är bättre än honom/henne inom ett visst område. Det blir en söt triumf för din del. Du känner dig nöjd med dig själv.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Jupiter hjälper dig att tänka i vidare banor än du brukar. Den stora planeten påverkar också ditt tålamod till det bättre. Under den närmaste tiden upplever du saker som du brukar finna jobbiga som roliga och uppiggande.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen har du svårt att bestämma dig angående en resa. Du vill gärna åka, men ditt hjärta säger dig att du av någon anledning borde stå över den här gången. Det finns någon hemma som behöver dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen tar du ett för dig ovanligt initiativ. Din partner blir förvånad och glad. Du känner att du lyckats med att överraska henne/honom och det gör dig nöjd. Kvällen handlar om att fira något eller någon.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Som det sista tecknet i zodiaken är du mer anpassningsbar än de flesta, inte minst för att du har lite av all andra elva tecken i dig. Utnyttja din acklimatiseringsförmåga idag, den vinner du på.

Annons