Söndag 1/8

20 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du tar dig vatten över huvudet idag och det blir en vän som får hjälpa dig att trassla ut den härva som du trasslat in dig i. Be din vän om ursäkt, han/hon om någon har fått lida för ditt tilltag.  Kvällen blir lugn.

 

Oxen 20/4-20/5

Under dagen ska du inte ignorera en förfrågan som du får även om den är annorlunda. Det ligger mer under ytan än du tror så var observant. Under eftermiddagen möter du en rolig person som kommer att få dig att skratta.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att se saker som ingen annan ser och det är väldigt bra. Försök att fortsätta med ditt flexibla tänkande så kommer du får mycket gjort den här söndagen. Var rädd om en vän som mår dåligt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte särskilt tacksam att ha att göra med just nu. Kombinationen av Mars och Månens påverkan gör dig lynnig och arg. Du tenderar att fräsa åt människor som du egentligen tycker om. Idag har du tur i spel.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara lugn och samlad även om det sker mycket omkring dig just nu. Genom att hålla huvudet kallt så överlever du det mesta. En vän till familjen vill gärna komma och hälsa på inom en snar framtid.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu så kivas du mycket med en familjemedlem och det kan verka mer oroväckande än det är. Ditt sätt att visa att du bryr dig om någon är att retas med den personen, särskilt om du har med barn att göra.

 

Vågen 23/9-22/10

Kärlekens planet Venus är på väg in i en gynnsam position i förhållande till ditt tecken. Det gör att alla former av kontakter blir lättare oavsett om det är affärsrelationer, kärlek eller vänskapsrelationer.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Din envishet kan löna sig. Genom att inte ge upp när det har varit som tuffast har du bevisat både för dig själv och för omvärlden att du är styrka att räkna med. Var stolt över ditt tålamod och din starka vilja.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du förstår mer av din väns beteende än du vill erkänna. Under ytan bubblar ett missnöje hos din vän och du är orolig att det kommer att gå ut över ert förhållande. Genom att ignorera hans/hennes känslor tror du att du kan tiga ihjäl problemet.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inte särskilt objektiv i en fråga som kräver en opartisk granskning. Det är bättre att du låter någon annan, som inte är så personligt inblandad som du, få ta ställning till problemet.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att övervinna hinder och att våga ge mer av sig själv. Ibland sluter du dig inom ditt skal och då är du väldigt svår att nå fram till. Det kanske inte märks på ytan, men de som känner dig noterar skillnaden.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig, men annorlunda. Du utsätter dig för en risk och genom att göra det så lever du upp. Det blir en riktig adrenalinkick och den betyder ännu mer eftersom du normal sett inte tar några risker.

Annons