Måndag 2/8

20 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du är inte på humör idag och det märks inte minst på ditt sätt att strunta i vad andra människor tycker och tänker. Du följer ditt eget spår och du envisas med att inte lyssna på din familj eller på dina vänner.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag unnar du dig något som du brukar avstå från i vanliga fall. Eftersom du har varit så duktig den senaste tiden så tycker du att du förtjänar lite extra. Njut av din belöning, det är du väl värd.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att väcka frågor och få människor att se lite annorlunda på världen. Det här är en talang som ska vara rädd om eftersom den är ovanlig och unik. Idag får du användning av din gåva.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen får du ett samtal, sms, eller mejl som väcker starka känslor. Du blir både överraskad och glad över att höra från just den här personen. Du känner dig uppskattad och det smickrar dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Ditt sätt att närma dig en person är inte det bästa. Du är lite för högljud och hjärtlig för att charma just den här personen. En mer lågmäld profil skull gå hem bättre. Visa din charm, men bli inte för påträngande.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att be andra personer om hjälp och det är irriterande för din omgivning. Dina vänner ser att du är i behov av en hjälpande hand, men du nekar stenhårt att ta emot något av alla erbjudande som du får.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du svårt att se vart den diskussion som du och din partner har kommer att leda. Du har svårt för den här typen av samtal så du blir automatiskt negativ trots att en djupgående analys av ditt förhållande behövs.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir bra om du låter bli att följa ett infall som du får. Pluto ger dig många dumma impulser och det gäller att du känner igen dem och kan stå emot dem, även om de känns logiskt just i nuet.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Ditt sätt att agera i en problemfylld situation är väldigt bra och du får beröm från både okända och vänner. Du är själv nöjd med din insats, men det finn några mindre saker som du mer än gärna skulle ändra på.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugn dag där familjen står i centrum och du får massor av värme och kärlek från dina närmaste. Just nu är du inne i en behaglig period med bara ett par små moln som skymmer solen mellan varven.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har ett problem som du skämmas för att prata om. Det värsta är att problemet skulle vara ganska enkelt att avhjälpa om du bara skaffade hjälp utifrån. Svälj din stolthet och bit i det sura äpplet.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen är en godispåse fylld med både söta och sura karameller. Du får njuta av oväntad uppmärksamhet och det smickrar dig, samtidigt får du avslag på en begäran som du ställt.

Annons