Onsdag 4/8

20 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen försöker du förändra en väns beteende, men det visar sig inte bli så enkelt som du trot. Din vän är envis och håller fast vi gamla vanor. Du får acceptera honom/henne som han/hon är.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig dag med en händelserik eftermiddag. Du har planerat in en aktivitet som är både påfrestande och intressanta. En vän kan komma att avslöja en hemlighet som du gärna hade sluppit att höra.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen blir lugn och skön. Du njuter av att umgås med din familj och dina närmaste. Din förmåga att anpassa dig till din omgivning är stark just nu och det hjälper dig att undvika jobbiga konfrontationer.

 

Kräftan 21/6-22/7

Ekonomin står i fokus idag. Du planerar en långsiktig investering, men det kommer att kräva en hel del både från dig och från din familj. Det här är ett beslut som ni måste fatta tillsammans. Du kan inte göra det på egen hand.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Visst vill du ha svar på något som du funderar över, men det viktigaste är om du är villig att offra ett förtroende för att få svar på din fråga. Ibland måste man avstå från att tillfredställa sin nyfikenhet.

 

Jungfru 23/8-22/9

Onsdagen blir inte så lyckad eftersom du begår ett misstag redan på morgonen och får tillbringa en stor del av den här dagen med att rätta till det. Kvällen ser lugnare ut, du kan pusta ut ordentligt.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir bra om du antar en utmaning som du får av en vän. Det är sällan som du anammar utmaningar eftersom du inte har en lika starkt utpräglad vinnarinstinkt som många andra tecken har.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du dividerar en hel del med en släkting idag och det kan hända att den här diskussionen inte alls blir som du tänkt dig. Du är inte särskilt flexibel just nu. Uranus position påverkar dig till att bli mer fyrkantig i ditt tänkande än du brukar vara .

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag har du möjlighet att förverkliga någon annans dröm. Det handlar om att du ska våga visa att du kan. Din eftermiddag ser lagom aktiv ut. Du verkar umgås med dina vänner och njuta av dagen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag ifrågasätter du en släktings beslut och det kan leda till en våldsam diskussion. Du är inte beredd att ta tillbaka din åsikt även om du blir motbevisad. Just nu har du extra mycket jord och extra mycket envishet i ditt tecken.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du är bra på att tänka framåt, planera och drömma. Du är sämre på att förverkliga dina visioner eftersom det kräver att du är mer driven än vad du är. Idag kommer det in en påverkan från Mars som ger dig mer målmedvetenhet än du brukar ha.

 

Fiskarna 19/2-20/3

 

Ibland har du svår att acceptera att du har fel. Du envisas med att leva kvar i din egen lilla bubbla av förnöjsamhet. Idag blir du brutalt väckt av verkligheten och det blir en jobbig men nyttig upplevelse.

Annons