Torsdag 5/8

20 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under dagen satsar du mycket på att göra fint hemma. Det kan röra sig om allt från en ordentlig storstädning till en renovering. Du gillar att jobba med händerna, men tyvärr så tröttnar du snabbt på dina projekt.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att ta dig för något idag. Du känner dig viljelös och seg. Försök att äta ordenligt, dricka mycket och vila. Ibland glömmer du bort att ta hand om dig själv ordenligt. Skäm bort dig idag, unna dig att vara lat.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Din envishet blir mindre och mindre när jordinfluensen lämnar ditt tecken. Du känner att du åter igen är ditt gamla vanliga jag igen och det känns bra även om du saknar att kunna fortsätta kämpa efter att alla andra kastat in handuken.

 

Kräftan 21/6-22/7

Ditt sätt att käbbla emot är bara barnsligt och kommer inte att hjälpa dig att få som du vill. Du måste vara mer flexibel idag om du ska lyckas med ditt projekt. Venus påverkar dig och ger en starkt sensuell utstrålning.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra dag även om du tillbringar lite för mycket tid i sängen på morgonen. En sen start leder till att allt annat som du planerat också blir senarelagt. Du kan räkna med att jobba över ikväll.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen tar du tag i din ekonomi. Trist, men nödvändigt. Det ger dig en tillfredställelse att se alla siffror falla på plats. Du gillar ordning och reda, särskilt när det gäller siffror. För dig är det tillfredställande att ha kontroll.

 

Vågen 23/9-22/10

Du är lite butter idag och det gör att du känner dig negativt inställd till det mesta sim din partner föreslår att ni ska göra. Om du bara övervinner din dysterhet så kan du får en riktigt trevlig eftermiddag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen ger dig möjlighet att utforska dina känslor inför en viss person närmare. Det har länge funnits en sexuell spänning mellan dig och den här personen, men du har valt att ignorera den eftersom du är rädd för vart er relation kan leda.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och aktiv torsdag, särskilt om du är en Skytt som är född mellan 24/11-13/12. Du antar gärna utmaningar, särskilt om det är fysiska eftersom du mår bra av att röra på dig. Just nu spelar dina vänner en central roll i ditt liv.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns mycket kärlek i ditt tecken, men det behöver inte vara kärlek av romantisk art. Det kan lika gärna vara ömma känslor inför ett djur eller ett barn. Dagen blir lugn och harmonisk, du mår ovanligt bra.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Risken är stor att du satsar stort men vinner litet idag. Stjärnorna varnar för att du har otu i allt som rör ekonomiska investeringar och spel. Försök att undvika att göra av med pengar så kommer dagen blir bra.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill så mycket, men du kommer inte att hinna med att förverkliga alla dina planer även om du vill. Försök att vara mer realistisk när du gör upp dina planer. Bättre att göra några saker bra än många dåligt.

 

 

 

 

Annons