Fredag 6/8

20 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra fredag som innehåller lika delar arbete och nöje. Det finns vissa saker som du måste klara av innan du kan ägna dig åt att slappa och umgås med dina vänner. Kvällen ser lovande ut om du är förälskad.

 

Oxen 20/4-20/5

Fredagen bjuder på lite av varje och du känner att du har riktigt roligt. En vän till familjen erkänner ett misstag som han/hon begått. Du är villig att glömma och förlåta eftersom han/hon erkänner sitt fel.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir inte som du tänk dig, men den blir ändå rolig. Du är inne i en period som är överraskande och utmanande. Det gäller att du våga lite mer än du brukar för du har så mycket att vinna. En vän fäller ett kontroversiellt påstående.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen satsar du allt på ett kort. Även om du vinner lika mycket som du tänkt är du ändå nöjd med resultatet. Just nu har du samma influens sim Tvillingarna, det mesta går din väg och du lyckas med nästan allt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir ganska jobbig, särskilt för tidigt födda Lejon. Du har svårt att motivera dig att ta tag i den stora högen med arbete som väntar. Dina tankar glider hela tiden iväg. Kvällen blir väldigt trevlig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att acceptera att en av dina vänner eller kollegor utmanat dig öppet. När det gäller revirtänkande så är du väldigt begränsad. Du vill inte att någon ska in och trampa på ditt område.

 

Vågen 23/9-22/10

Var försiktig med vad du säger. Idag har du en tendens att låta grodor hopp ur munnen på dig och det kan såra människor som inte känner dig så väl. Var väldigt rak med vad menar, undvik omskrivningar.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska tråkig fredag eftersom du är på festhumör men ingen annan tycks vara det. Om ingen vill festa med dig får du väl lyxa lite för dig själv. Unna dig en riktigt gid middag, gärna utomhus om vädret tillåter.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att irritera dina vänner just nu för att du är så krävande. Försök att lyssna på vad de har att säga och ställ inte så höga krav på din omgivning. En överraskning väntar på kvällen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska lugn fredag, men det gör dig ingenting. För dig är det viktigt att träffa dina vänner, umgås med din familj och bara få lata dig om du har semester. Se upp med vad du äter, det kan lätt bli för mycket av det goda.’

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att säga nej till din vän eftersom hon så gärna vill något som du vet att du kan hjälpa henne med. Tänk på att inte ta för stort ansvar. Det är lätt att du hamnar i en situation där din vän är beroende av dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu tänker du framåt och det är bra. Din sätt att planera är inte så detaljerat, men du har en ganska bra uppfattning om vad det är du vill uppnå och inom vilken tidsram du vill att det ska ske.

Annons