Söndag 8/8

20 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen passar du på att göra saker som du annars inte hinner med. Det blir en bra dag och du känner dig ganska nöjd fast du inte hunnit med allt du planerat. På kvällen verkar du vara bortbjuden eller gå ut.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir bra på ett lugnt och skönt sätt. Du njuter av att ta dagen som den kommer och du väljer att inte stressa. En vän vill att du ska avslöja något för henne, men du håller ditt löfte och kniper igen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen har fullt upp att hinna med allt som du vill ha gjort innan du ger dig iväg på någon form av resa. Det blir en händelserik dag med många nya erfarenheter för din del.

 

Kräftan 21/6-22/7

 Idag satsar du på att göra något som du verkligen vill göra. Det verkar röra sig om en utomhusaktivitet som du har sett fram emot l änge. Det blir en trevlig och givande dag för din del.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att inse att det du säger kan misstolkas. Du tycker att du uttrycker dig väldigt klart och ändå så blir du ofta missförstådd. Kanske bör du fundera över hur du formulerar saker, finns det utrymme för feltolkningar?

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har en lugn och skön dag att se fram emot. För en gångs skull är du inte mitt upp i hundra projekt utan kan slappna av och njuta av nuet. En vän till familjen passar på att höra av dig till dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att visa vem man är. Det kan verka enkelt, men i ditt fall så handlar det om att vara sårbar och det gillar du inte alls. Du föredrar att se stark ut inför dina vänner. Kvällen blir lugn.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har nyligen fått ett tillskott till ekonomin och det kan vara väldigt frestande att spendera allt på en gång. Försök att spara lite, hur tråkigt det än låter. Du kommer att vara i behov av de här pengarna senare den här månaden.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Ditt sätt att agera i en viss fråga är inte acceptabelt och det vet du om men du väljer ändå att fortsätta. Nu när du valt väg får du räkna med att vissa av dina vänner blir arga eller besvikna över ditt beteende.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Tisadagen blir ovanligt lugn. Du har egentligen inte planerat något särskilt för den här dagen utan föredrar att se vart ödet för dig. En påverkan från Solen ger dig extra energi och gör dig på ovanligt gott humör.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en trevlig, men ganska lång dag för din del. Det verkar vara att du är bortbjuden eller har gäster på kvällen som gör att det blir senare än du tänkt dig. Räkna med en dag med många skratt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du njuter av stunden och bryr dig inte så mycket om framtiden. Det är en skön känsla att kunna ta dagen som den kommer och slippa bekymra sig om framtiden. Det blir en rolig eftermiddag.

 

 

 

 

Annons