Lördag 7/8

20 jul, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen gör du nästan ingenting. Du unnar dig verkligen att få vara riktigt lat. Det blir en härlig dag där vänskap och familj står i centrum. Se upp med maten så att du inte äter för mycket.

 

Oxen 20/4-20/5

Stjärnorna vanar för att du inte är lika stark i din hälsa som du bukar vara. Det kan ligga en sommarförkylning eller en magåkomma latent som gör att du inte känner dig på topp.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir bra på ett lugnt sätt. Du njuter av att slippa ta ansvar och fatta beslut. Kan du så undviker du till och med att fatta beslut om vilken mat som du ska äta, det överlåter du gärna till andra.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu ifrågasätter du det mesta i din omgivning och det irriterar din partner som tycker att det är lättare att acceptera fakta och gå vidare. Det finns en risk för ett gräl under dagen. Tänk på att det kan vara skönt att rensa luften ibland.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du tar inte så mycket ansvar som du borde göra och det retar upp din partner. Att skylla ifrån sig är inget snyggt sätt att slippa undan de fel som du begått. Erkänn, gör om och gör rätt är en bättre metod.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne i en period då du njuter mycket av dagen. Att bara luta sig tillbaka och låta tiden gå är inget för dig, du fördrar att ha några mindre projekt för händerna.  En vän till familjen är sjuk och vill att du hör av dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Bli inte orolig om du stöter på hinder idag. Det är meningen att du ska utmanas och prövas just nu. Ditt tecken är inne under en influens som står för u0tveckling, och det betyder ofta att man måste konfrontera svåra situationer.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har inget att sätta emot den lavin av händelser som startar idag. Det bästa är om du kan följa med strömmen och acceptera det som sker, men chansen att du accepterar ditt öde utan protest är liten. Det ligger inte i din natur.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att vara i vägen idag och det beror på att din inneboende nyfikenhet driver dig till att lägga dig sådant som inte du har med att göra. När din nyfikenhet är väckt så är du inte särskilt finkänslig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du trotsar ett förbud och det får du ta konsekvenserna av idag. Frågan är om det var värt den förlust du gör. Ibland är det bättre att tänka efter före. Var ödmjuk och be om ursäkt så kanske du slipper lindigare undan.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lättjefull lördag då du umgås mycket med familj. Har du möjlighet tillbringar du en stor del av den här dagen utomhus. Du trivs bäst när du får vandra som du vill och ingen stör dina tankegångar.

 

Fiskarna 19/2-20/3

 

Dagen lovar lika mycket som den håller. Det finns något som har väckt din förväntan och chansen är stor att den här lördagen blir precis så härlig som du hoppats på.

Annons