Måndag 9/8

07 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under dagen får du flera erbjudanden som du gärna står över, men som du är villig att ta upp igen vid ett annat mer passande tillfälle. Just nu är ditt humör väldigt pendlande och du känner dig inte så social.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att komma in i vardagen efter en längre ledighet. Det gör att du känner dig trött mest hela tiden. Som tur är så är det fortfarande rätt så lugnt på ditt arbete och du har inga problem att hinna med det du ska göra.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar inför ett beslut som du måste fatta. Det finns flera olika vägar att gå i det här fallet och frågan är vilken som är den smartaste. Du vill känna dig nöjd med dig själv och det resultat du uppnår.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har en hel del att göra idag så det gäller att du är alert och framåt. Du måste tänka positivt för då får du mest presterat. Ett gott råd kan hjälpa dig en bit på vägen. Se till att lyssna på dina vänner.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag ska du dunvika att ta risker så slipper du misslyckas. Just nu är du inne i en period då du faktiskt kan få mycket gjort om du bara håller dig till det som du är bra på och undviker det som du är sämre på.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du drivs av vilja mer än av energi just nu. Trots att du varit ledig en del i sommar så känner du dig slutkörd. Du skulle behöva en långhelg där du bara vilade upp dig utan att vara tvungen att göra något särskilt.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska kort dag för din del. Det verkar som du inte har så mycket att göra utan kan antingen gå tidigare från jobbet eller lägga dina plikter åt sidan ett tag. Kvällen blir trevlig du träffar dina vänner.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på väg in i en ganska knepig situation och Plutos position hjälper dig knappast i det här fallet. Du har en förmåga att trassla till det för dig känslomässigt och då slutar det med att någon kommer att bli sårad.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har en hel del att uträtta under förmiddagen så det gäller att du är så effektiv som möjligt. Eftermiddagen är lugnare, då kan du passa på och njuta av lite välförtjänt vila. En vän vill att ni ska träffas.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du ger andra goda råd som du inte följer själv och det är dumt eftersom du skulle undvika mycket jobb genom att vara lika förutseende själv som du vill att andra ska vara. Dagen handlar om att lösa problem.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är risken stor att du hamnar i konflikt oavsett om det gäller arbete eller privatliv. Mars ger dig visserligen energi, men den är snarare destruktiv än produktiv. Försök att hålla ditt humör i schack.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på gott humör idag och det gör att du orkar ta tag i fler uppgifter än vanligt. Har du tid ger du en kollega en hjälpande hand, något som verkligen uppskattas. Du kommer ha igen din o0mtanke vid ett senare tillfälle.

Annons