Tisdag 10/8

07 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen visar du verkligen vart skåpet ska stå. Din envishet och din övertygelse imponerar på dina arbetskamrater. En personlig konflikt kan gå ut över stämningen på jobbet. Kontrollera dina känslor.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är motvilligt övertygad om att en kollega gör rätt som slutar. Det är en person som du beundrar och som du gärna skulle vilja ha kvar, men du förstår att din kollega har fått ett erbjudande som det är svårt att tacka nej till.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att göra allt rätt idag så känn dig stolt över dig själv. Det är sällan som du är på så gott humör och känner dig så driven som du gör just nu. Solen ger energi till ditt tecken och skänker dig dessutom en stark utstrålning.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du tar dig själv på för stort allvar. Det vore bättre om du slappnade av och tag dagen lite som den kommer. När du blir för påstridig får du problem. Försök att följa med strömmen istället för att gå emot den.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att säga nej. Du måste vara stark även om det känns tungt, det vinner du på i längden. Var bestämd och tala om att du faktiskt inte vill göra det din vän föreslår även om han eller hon blir ledsen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har en del att fundera över och det märks inte minst på ditt sätt att reagera när du får en ganska enkel fråga av en vän. Just nu så är dina känslor väldigt starka tack vare Månens placering. Det är en övergående, men en intensiv påverka på ditt tecken.

 

Vågen 23/9-22/10

Du testar dina vänners tålamod idag och det kan leda till en smärre konflikt. Det viktiga är att du inte hakar upp dig på detaljer utan kan ta ett gräl och sedan gå vidare utan att fortsätta att sura.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det kan komma otrevliga nyheter idag så var stark. Livet går upp och ned och ibland så måste man gå igenom en tung period för att utvecklas och växa som människa. Det finns en risk att du kommer in i en sådan jobbig period framöver.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig rätt så ensam och det bror på att du har haft för lite tid med dina vänner så de har slutat att höra av sig till dig. Du måste vara mer på hugget om du ska kunna behålla hela din vida bekantskapkrets .

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag reagerar du rätt så långsamt och det gör att du kan missa flera bra möjligheter till intressanta utmaningar på jobbet. Ditt problem är att du fortfarande går på semesterklocka så att kvällarna bli alldeles för sena.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen får du möjlighet att bevisa både för dig själv och för din vän vad du egentligen går för. Det blir en utmaning som kan ta större delen av dagen. Var inte rädd för att hugga i ordentligt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar dig själv på stort allvar just nu och det gör dig till ett utmärkt offer att reta. Försök att vara lite mer ödmjuk så slipper du alla pikar från din omgivning. Mycket handlar om att bry sig om andra än sig själv.

Annons