Onsdag 11/8

07 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Var inte så påstridig. Det bästa sättet att driva igenom din vilja är att göra det med en stor portion ödmjukhet. Genom att visa att du har både empati och tålamod kan du vinna många anhängare.

 

Oxen 20/4-20/5

Det verkar som du inte riktig har kommit igång med jobbet ännu. Du njuter av att ta det lugnt och lukta på blommorna bidligt talat. Det blir en slö dag tillsammans med någon som du tycker om.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det har varit ett lite för intensivt umgänge den senaste tiden och nu känner du att du behöver komma ifrån och träffa andra människor än din släkt. Tänk på att dina släktingar inte upplever situationen på samma sätt som du gör.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att motivera dig om du arbetar. Allt du gör går på halvfart och risken är stor att även resultatet av det du gör är bara halvbra. Du måste försöka att vara lite mer peppad. Uppmuntra dig själv.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Mycket handlar om pengar och din ekonomi. Du har alldels för lite inkomst för att den ska passa dina utgifter. Försök att rätta munnen efter matsäcken och dra in på de onödigaste utgifterna även om det känns trist.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har en del att göra och risken är stor att du glömmer något om du inte skriver ned ett ”att göra lista”. Var noggrann redan från morgonen så kommer du vinna både energi och tid under dagen.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du inne i en period då du tjafsar mycket med dina kollegor. Du vill göra allt annorlunda än alla andra och du tycker de flesta av dina arbetskamrater är inkompetenta. Som tur var är det här en snabbt övergående påverka.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en förmåga att vara lite för intensiv för ditt eget bästa just nu. Du har så mycket idéer och visioner att dina kollegor blir matta när de lyssnar på dig. Ta en sak i taget, genomför den och sedan vidare till nästa projekt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du måste vara övertygande om du ska driva igenom dina vilja i en viss fråga. Det har varit en jobbig vecka och nu behöver du lugn och ro för att tänka igenom ditt nästa steg när det gäller din framtid.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att vara försiktig. Gå inte på för hårt för då är risken stor att du skrämmer en kollega som är rätt så ny på jobbet och som inte är van vid sitt sätt att hantera motgångar.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lugn och du njuter av trevligt sällskap och bra väder. En bra dag att boka planer inför hösten. Du träffar människor som du inte ser så ofta så passa på att boka in ert nästa möte redan nu.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet egentligen inte vad det är som du vill uppnå, men du försöker hålla masken och ge sken av att du har total koll. När en kollega synar dig blir du irriterad på att du är så lättläst.

Annons