Torsdag 12/8

07 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du använder torsdagen till att avsluta ett projekt som du påbörjade tidigare i veckan. Hur det går beror mycket på hur din dagsform är. Ditt horoskop indikerar att din hälsa pendlar en aning och det kan påverka din motivation.

 

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen träffar du vänner under lättsamma omständigheter. Dagen blir särskilt lyckad om du umgås med barn och djur. Du har en påverkan som gör dig extra familjekär just nu och kan du så umgås du med din släkt.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det ligger ilska i ditt tecken. Den beror på att du är frustrerad över något som du vill, men inte kan påverka i din vardag. Du har svårt att acceptera att vissa saker faktiskt ligger utom räckhåll för ditt inflytande.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen får du en uppgift som verkar enkel vid första anblicken, men som visar sig vara betydligt mer komplicerad än du trodde från början. Här gäller det att hålla tungan rätt i munnen.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att acceptera din väns beslut och gör vad du kan för att han/hon ska ändra sig. Tänk på att äkta vänskap bygger på att du respekterar din vän även när hon/han fattar beslut som du ogillar.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra och produktiv torsdag för din del. Du har massor att göra och du ser till att inte hamna efter genom att lägga upp ett fungerande schema för dagen. Du trivs bäst när du känner dig organiserad.

 

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen får du möjlighet att förändra något på din arbetsplats. Det här är en möjlighet, inte ett tvång så du bör ta chansen när du har den. Det är sällan som du kan påverka något på jobbet så konkret som idag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen inträffar en del mindre intendenter som kan irritera dig. Det blir en så där dag då mycket går snett, men det rör sig inte om några större olyckor utan bara en rad förargande småsaker.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att få människor att lyssna på dig just nu. Merkurius position underlättar för all form av kommunikation. Passa på att driva igenom de idéer som du har. Idag kan dina visioner vinna gehör.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Var inte så aggressiv mot din kollega. Han/hon kanske uppför sig idiotiskt, men det är ändå bra om du kan förhålla dig professionellt till honom/henne Det innebär inget skvaller eller elakt förtal från din sida.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lång men rolig torsdag. Det verkar som du befinner dig på en kortare resa av något slag och dagen blir natt innan du kommer i säng. Du träffar vänner som du inte sett på länge.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen ska du se upp med vad du säger till dina vänner. Du tenderar att överdriva saker och det kan leda till missförstånd som blir svåra att reda ut. Håll dig till enbart sanningen idag.

Annons