Fredag den 13/8

07 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir bra och du känner att din energi äntligen är tillbaka. Du orkar mer och mer för varje dag. En vän söker upp dig för att berätta en rolig, men omtumlande nyhet. Var glad för din väns skull.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lugn och skön. Har du möjlighet så småpysslar du lite hemma. Du undviker att stressa och avslutar en sak i taget. På kvällen verkar du vara bortbjuden på en fest eller en trevlig middag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns mycket känslor i ditt tecken just nu. Du har träffat en person som rör om ditt känsloliv ordentligt och du vet inte hur du ska förhålla dig till honom/henne. Har du ett förhållande så blir situationen ännu mer knepig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen lovar du en vän att vara tyst om en hemlighet, men du har svårt att inte avslöja något. Det här blir ett riktigt elddop för din del. Klarar du att hålla ditt löfte eller måste du skvallra.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Var inte arg på din kollega för att han/hon är sjuk. Nästa gång är det du som är borta och din kollega som får dra det tunga lasset. Räkna med en lång dag för din del. Ställ in eventuella kvällsaktivteter.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är mycket övertygande när du sätter den sidan till och det gör att du lyckas övertala en arbetskamrat att göra något som han/hon inte alls vill göra. Tänk på att det kan komma surt efter en sådan här övertalningsprocess.

 

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen får du goda nyheter som du vill dela med din partner eller en nära vän. Det här är något som du väntat på och som du verkligen längtat efter. Kvällen blir festlig och väldigt sen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är stingslig idag och det gör att du kan fälla en hel del vassa kommentarer som du inte riktigt menar. En kollega eller en vän blir sårad av din inställning. Visa honom/henne att du är ledsen för det du sa.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Om du ordnar med en överraskning idag så kommer du göra någon mycket lycklig. Det är sällan som du tar dig tid att fixa något speciellt för din vän, men just nu känner du dig lite romantisk.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en förmåga att inte lyssna på goda råd, även om det kan hjälpa dig att vinna både tid och prestige. Var inte så envis, all hjälp är inte dålig och det är inte alltid bra att var självständig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen ser avkopplande ut, särskilt om du är född tidigt i tecknet. En vän vill att du följer med ut i naturen och det gör du gärna om du har tid. Du gillar lagom mycket friluftsliv. Kvällen blir trevlig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det är på tiden att du hör av dig till en vän som du inte sett på länge. Han hon saknar dig väldigt mycket och det är bra om du visar att du är intresserad av att bevara er vänskap.

Annons