Lördag 14/8

07 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen så blir du övertygad om att en av dina vänner ljuger för dig och det sårar dig. Du önskar att din vän vågade vara ärlig även om det något obehagligt som han undviker att prata om.

 

Oxen 20/4-20/5

Du inser att det inte är så mycket kvar av din ledighet och det gör dig ledsen. Försök att njuta så mycket du kan av de resterande dagarna  och tänk inte så mycket på det kommer sedan.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen får du möjlighet att ordna med en del saker hemma som du inte brukar hinna med i vanliga fall. Du tycker att det är skönt att komma i kapp efter en intensiv vecka. Kvällen blir tidig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Ekonomin har halkat efter den här sommaren och det är på tiden att ser över ditt sparande. Under september kommer det komma en del större utgifter och då är det bra om du har lite pengar undanlagda.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Var inte fördomsfull när du träffar nya människor, då kan du missa att bli vän med en person som kan tillföra mycket i din bekantskapskrets. Se till att vara öppen även för det som verkar främmande och kanske lite skrämmande.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen satsar du på att ta hand om dig själv. Det är sällan som du tar dig tid att njuta av egen tid och omvårdnad, men idag får du plötsligt en lucka fri i ditt tajta schema så utnyttja den väl.

 

Vågen 23/9-22/10

Lördagen blir bra på ett lugnt sätt. Det händer inget speciellt, men det blir en välbehövlig paus i en rätt så fullbokad vardag. Njut av att kunna lata dig utan att ha dåligt samvete över saker som du inte gjort.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar egna initiativ idag och det är jättebra. Genom att vara öppen med vad du känner så visar du att du är beredd att satsa på den här relationen. Det är ett stort steg för dig att släppa någon in på livet på det sättet.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

När du slarvar så missar du en massa detaljer och det leder till att du får göra om en hel del av det som du redan gjort. Försök att vara noggrannare och dubbelkolla att allt blir rätt redan från början.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag finns det en stor risk att någon ljuger dig rakt upp i ansiktet. Det sårar dig väldigt mycket eftersom du alltid ansett att den här personen är pålitlig. Du får omvärdera din åsikt i det här fallet.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen handlar om fest och glamour. Du är bortbjuden eller har en egen fest hemma. Oavsett vilket så är du Solen som alla kretsar kring den här lördagskvällen. Din utstrålning är fenomenal.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Ikväll vill du visa att du kan ta vara både lättsam och charmig när du sätter den sidan till. Det finns en person som tycker att du är påfrestande och det är främst inför henne som du vill visa upp din bättre sida.

Annons