Söndag 15/8

07 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du tar dig själv på stort allvar idag och det kan verka skrattretande i din partners ögon. Genom att hon/han inte förstår hur seriös du är kan det uppstå en konflikt mellan er under dagen.

 

Oxen 20/4-20/5

Du vet att du inte hinner med allt som du har planerat, men du har svårt att välja vad du ska börja med så risken är stor att förlorar tid medan du står och velar fram och tillbaka. Fatta ett beslut och håll dig till det.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar segt. Du har svårt att komma igång på morgonen och vill helst bara ligga och lata dig. Fram emot eftermiddagen återvänder energin och du känner att du faktiskt orkar göra nytta.

 

Kräftan 21/6-22/7

En vän som du inte sett på länge dyker upp under dagen och det blir ett hjärtligt återseende. Du har en massa saker som du vill prata med den här personen om. En dag då du frossar i minnen av alla alg.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Ditt sätt att lösa konflikter är inte det bästa just nu. Istället för att driva igenom din vilja till varje pris kan du vara tvungen att acceptera att vissa strider helt enkelt är lönlösa att ta. Välj dina konflikter med omsorg.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att bara sitta hemma och ta det lugnt även om du ledig. Är du sysslolös så brukar du hitta på något projekt att roa dig med. Du mår bäst om du har något för händerna.

 

Vågen 23/9-22/10

Du vet att du kommit på en bra lösning på ett problem som du har, nu gäller det bara att du lyckas övertyga din partner om att du har rätt. Det kan bli svårt att övertala honom/henne idag, försök i morgon istället.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en del vänner som du borde ta kontakt med idag. Det går väldigt länge mellan gångerna och de kan bli oroliga om du inte hör av dig. En släkting verkar ha problem med hälsan och skulle behöva en hjälpande han från dig.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att initiativ. Du måste visa vad du går för. Tveka inte om du stöter på problem. Du har mer förnuft än de flesta och du kan lösa i stort sett vilket dilemma som helst.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lugn och skön. Du slappnar av på ett sätt som du inte brukar kunna och det blir en riktigt vilsam söndag som bara handlar om att ha det bra och njuta av nuet. Har du en partner kan kvällen bli romantisk.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att inte lägga dig i din väns angelägenheter. Av naturen är du väldigt nyfiken och idag är inget undantag. Om någon har hemligheter för dig så ser du set som din plikt att ta reda på vad det är för något.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lagom aktiv. Det ser ut som du deltar i någon form av utomhus aktivitet. En påverkan från Eld gör dig mer driven än vanligt. Deltar du i en tävling idag så gör du det bara för att vinna.

Annons